grazia

Zodijak

Mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2021.

OVAN

LJUBAV:

Vaša usmerenost na poslovni plan čini da svoj ljubavni život ostavljate u drugom planu.  Zaljubljeni pripadnici ovog znaka mogu imati izlive ljubomore, naročito u drugoj polovini meseca, kada će ljubav biti glavni prioritet u vašem životu. Predavanje ovako teškim  osećanjima i ishitreni postupci neće biti posmatrani blagonaklono od strane partnera. Slobodnim pripadnicima polje ljubavi donosi prilike za koje možda još nisu spremni. Imate još vremena da dobro razmislite o sledećem koraku. Pre nego što to učinite, izvagajte svoja osećanja i vidite da li ste zaista ozbiljni za ulazak u odnos sa novom osobom. Ne očekujte da će u tom odnosu sve odmah biti transparentno, dajte vremena i sebi i partneru da se otvori.

POSAO:

Došlo je vreme da napravite ozbiljnije korake , ali ne u pravcu koji najviše želite, već u onom koji je otvoren i koji je sa što manje prepreka. Usmerite se i ka onim opcijama kojima niste previše oduševljeni, ali koje vam mogu pružiti  konkretnija rešenja. Zadržite zdravu dozu skepticizma i ne odbacujte sve a priori. Novčana situacija ide ka stabilnosti, ali vas mogu sustići troškovi koje ste već duži vreme odlagali. Da bi energija novca nesmetano kružila, čak i da nemate neke veće troškove, pokušajte da ostavite neki novac sa strane.

ZDRAVLJE:

Iscrpljenost može uticati na vašu energiju i performans. Smanjite broj obaveza tako što ćete napraviti raspored aktivnosti kog ćete se pridržavati. Ovaj mesec može proći bez nekih značajnijih tegoba, ukoliko budete osluškivali šta je vašem telu zaista potrebno.

BIK

LJUBAV:

Iako vam se čini da je pred vama jedan put, izbor uvek postoji. Septembarska energija radi u vašu korist, iako su pred vama odluke koje čekaju da budu donešene. Osećaj vam govori da morate odmah da reagujete, a istina je dosta drugačija. Donesite sve odluke onda kada za to budete bili spremni i kada to budete želeli. Kod partnera se javlja osećaj sumnje, pa je potrebno da mu dokažete ljubav, privrženost. Vrlo je važno da ove signale ne ignorišete i ne podstičete njegovu nesigurnost, ali i da biste izbegli kajanje kao posledicu nereagovanja. Zapitajte se da li možete da ispunite partnerova očekivanja, ili ona po vašim kriterijumima  spadaju u domen naučne fantastike.  Slobodni bikovi mogu upoznati zanimljivu osobu u svom poslovnom okruženju, budite sigurni da su signali koje šaljete jasni i osobi koja ih prima.

POSAO:

Poslovni pregovori, povišice, unapređenja.. Energija ovog meseca, naročito u prvoj polovini septembra, donosi vam povoljnu klimu kada je poslovna sfera u pitanju. Iz perspektive finansija, očekuje vas povoljan period, a novac koji dolazi usmerite u pravcu njegovog umnožavanja, ali pažljivo birajte u šta ulažete. Ženski bikovi bi trebalo da uvedu cenzuru nad novčanikom. Posebno smanjite ljubav prema kupovini kozmetičkih proizvoda.

ZDRAVLJE:

U danima kada se osećate emotivno rastrzani između obaveza, pronađite trenutak za sebe. Sve tegobe koje nastanu u ovom periodu posledica su vaših strepnji i nezadovoljstva. Pokušajte malo da ugodite sebi. Da biste sačuvali svoj mir, sve što vas ometa ostavite po strani.

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop do 27. septembra 2021.

Šta su vam zvezde zapisale za dane vikenda pročitajte u nastavku..

Zodijak

Horoskop za jesen 2021. je stigao!

Ko će imati slatku jesen, a ko će se suočiti sa manjim poteškoćama?

Zodijak

Vikend horoskop do 19. septembra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj vikend.

Zodijak

Vikend horoskop do 12. septembra

Da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda?

Zodijak

Astro vodič: Kako da preživite retrogradni Merkur u Vagi uz minimalne posledice

Približava nam se najomraženiji trenutak u godini - retrogradni Merkur! Srećom, ovo je poslednji u 2021.

Zodijak

Dnevni horoskop za ponedeljak 06.09.

Zvezde vam otkrivaju energiju dana!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 06. do 13. septembra

Evo šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju...

Zodijak

Mlad Mesec u Devici biće srećan za svaki horoskopski znak!

Najsrećniji mlad Mesec 2021. je najzad tu! Evo šta možemo da očekujemo.

Zodijak

Vikend horoskop do 6. septembra 2021.

Najsrećniji mlad mesec u godini stiže. Mesec ulazi u Devicu u ponedeljak, a šta su vam zvezde zapisale do tada pročitajte u nastavku.

Zodijak

Merkur je u Vagi: Spremite se da čujete surovu istinu

Plus kreće retrogradno 26. oktobra - ne paničite, nije sve tako crno ovog puta.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 30. avgusta do 06. septembra

Mars u Devici u opoziciji sa Neptunom, jedan je od najvažnijih aspekata ove nedelje, šta donosi vašem znaku saznajte u nastavku...

Zodijak

Otkrijte svoj vikend HOROSKOP do 30. AVGUSTA

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama otkrijte u vikend prognozi koju je vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Zodijak

Počela je njihova sezona: Da li znate ko su poznate Device?

Nećete se mnogo začuditi kada vam kažemo da je Bijons devica, zar ne?