grazia

Zodijak

Mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2021.

OVAN

LJUBAV:

Vaša usmerenost na poslovni plan čini da svoj ljubavni život ostavljate u drugom planu.  Zaljubljeni pripadnici ovog znaka mogu imati izlive ljubomore, naročito u drugoj polovini meseca, kada će ljubav biti glavni prioritet u vašem životu. Predavanje ovako teškim  osećanjima i ishitreni postupci neće biti posmatrani blagonaklono od strane partnera. Slobodnim pripadnicima polje ljubavi donosi prilike za koje možda još nisu spremni. Imate još vremena da dobro razmislite o sledećem koraku. Pre nego što to učinite, izvagajte svoja osećanja i vidite da li ste zaista ozbiljni za ulazak u odnos sa novom osobom. Ne očekujte da će u tom odnosu sve odmah biti transparentno, dajte vremena i sebi i partneru da se otvori.

POSAO:

Došlo je vreme da napravite ozbiljnije korake , ali ne u pravcu koji najviše želite, već u onom koji je otvoren i koji je sa što manje prepreka. Usmerite se i ka onim opcijama kojima niste previše oduševljeni, ali koje vam mogu pružiti  konkretnija rešenja. Zadržite zdravu dozu skepticizma i ne odbacujte sve a priori. Novčana situacija ide ka stabilnosti, ali vas mogu sustići troškovi koje ste već duži vreme odlagali. Da bi energija novca nesmetano kružila, čak i da nemate neke veće troškove, pokušajte da ostavite neki novac sa strane.

ZDRAVLJE:

Iscrpljenost može uticati na vašu energiju i performans. Smanjite broj obaveza tako što ćete napraviti raspored aktivnosti kog ćete se pridržavati. Ovaj mesec može proći bez nekih značajnijih tegoba, ukoliko budete osluškivali šta je vašem telu zaista potrebno.

BIK

LJUBAV:

Iako vam se čini da je pred vama jedan put, izbor uvek postoji. Septembarska energija radi u vašu korist, iako su pred vama odluke koje čekaju da budu donešene. Osećaj vam govori da morate odmah da reagujete, a istina je dosta drugačija. Donesite sve odluke onda kada za to budete bili spremni i kada to budete želeli. Kod partnera se javlja osećaj sumnje, pa je potrebno da mu dokažete ljubav, privrženost. Vrlo je važno da ove signale ne ignorišete i ne podstičete njegovu nesigurnost, ali i da biste izbegli kajanje kao posledicu nereagovanja. Zapitajte se da li možete da ispunite partnerova očekivanja, ili ona po vašim kriterijumima  spadaju u domen naučne fantastike.  Slobodni bikovi mogu upoznati zanimljivu osobu u svom poslovnom okruženju, budite sigurni da su signali koje šaljete jasni i osobi koja ih prima.

POSAO:

Poslovni pregovori, povišice, unapređenja.. Energija ovog meseca, naročito u prvoj polovini septembra, donosi vam povoljnu klimu kada je poslovna sfera u pitanju. Iz perspektive finansija, očekuje vas povoljan period, a novac koji dolazi usmerite u pravcu njegovog umnožavanja, ali pažljivo birajte u šta ulažete. Ženski bikovi bi trebalo da uvedu cenzuru nad novčanikom. Posebno smanjite ljubav prema kupovini kozmetičkih proizvoda.

ZDRAVLJE:

U danima kada se osećate emotivno rastrzani između obaveza, pronađite trenutak za sebe. Sve tegobe koje nastanu u ovom periodu posledica su vaših strepnji i nezadovoljstva. Pokušajte malo da ugodite sebi. Da biste sačuvali svoj mir, sve što vas ometa ostavite po strani.

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni horoskop od 24. do 30. januara

Intenzivan i izazovan period na poslovnom i privatnom planu je ono što će obeležiti ovu nedelju.

Zodijak

Vikend horoskop od 21. do 23. januara

Stavite svoja interesovanja i prioritete na prvo mesto.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 17. januara do 23. januara

Misaoni procesi koji se odvijaju u vašoj glavi ne daju vam mira niti mogućnost da se potpuno posvetite konkretnim izazovima koji su pred vama.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. januara

Potražite nečiji savet ili pomoć, jer je činjenica da ne možete sve sami postići.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 10. do 16. januara

Kreativna rešenja i oslanjanje na imaginaciju pomoći će vam da na samom početku nedelje dođete do željenih rezultata.

Zodijak

Vikend horoskop od 7. do 9. januara

Prepuštanje intuiciji i snovima je upravo ono kako bi trebalo provesti ovaj vikend.

Zodijak

2022. biće srećna godina za ova 4 horoskopska znaka

A sve to zahvaljujući Jupiteru u Ribama!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 3. do 9. januara

Pred vama je nedelja u kojoj će se mnogi susresti sa svojim iluzijama i maštarijama i uvideti njihove potencijalne opasnosti.

Zodijak

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

Ako je sudeći prema astro prognozama, ova godina će biti daleko bolja od prethodne!

Zodijak

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

Ekspanzija i sreća je ono što će Nova godina doneti mnogim znacima zodijaka.

Zodijak

Vikend horoskop od 31. decembra do 2. januara

Biti okružen pravim prijateljima za vas je idealan scenario za novogodišnji doček.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. decembra do 2. januara

Rastrazanost između glasa razuma i onog što vam srce poručuje biće na vrhuncu već sredinom nedelje.

Zodijak

Vikend horoskop od 24. do 26. decembra

Ovog vikenda možete biti neobično sentimentalni i zapitati se zašto su odnosi sa pojedinim ljudima krenuli nizbrdo.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra

Praznično raspoloženje ulazi vam pod kožu...

Zodijak

Vikend horoskop od 17. do 19. decembra

Neki znaci posebno će se radovati ovom vikendu.