Horoskop

Dnevni horoskop 15.12.2019. - 16.12.2019.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

Mart 21 - April 19

Pravi je trenutak da onima koje volite ulepšate dan, pogotovo ako ste u prethodnom periodu bili nervozni i napeti i provocirali sukobe i svađe. Vaša inicijativa je neophodna, jer je moguće da se voljena osoba povukla i ućutala. Pokušajte da je oraspoložite i animirate. 

Bik

April 20 - Maj 20

Nervozni ste i pritisnuti nekim razmišljanjima. Tek u kasnim popodnevnim i večernjim satima bićete ponovo „svoji“ i moći ćete da funkcionišete normalnije. Evidentno je da vam se neke situacije sa voljenom osobom ne dopadaju. Birajte veče za otvoreniji razgovor. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

Pošto ste verovatno prethodne večeri bili u ludom noćnom provodu ili sedeli do kasno sa društvom, u prvom delu dana ćete funkcionisati prilično promenljivo. U popodnevnim satima stoji mogućnost poziva na neko veće društveno okupljanje. Lepo se provedite i uživajte....

Rak

Jun 21 - Jul 22

U prvom delu dana će se provlačiti vaša nervoza i zabrinutost zbog situacija u porodičnom okruženju. Ipak, drugi deo dana vam donosi dobro raspoloženje i posvećenost osobama koje volite. Ne budite isključivi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Nema razloga za tako nešto. 

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Osećate veliku nervozu i napetost pri kontaktu i susretu sa nekim. Ako prvi put izlazite sa ovom osobom, pokušajte da se opustite i pustite da sve ide nekim svojim tokom. Postoji mogućnost za napetost u porodičnim odnosima. Rasprave sa starijim članovima familije. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

Teško je da ćete biti zadovoljni dešavanjima na kraju ovog dana. Danas vam malo toga ide od ruke, a vrlo lako upadate i u problematične ili tenzične situacije sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Možete pritiskati partnera, ili on vas – u svakom slučaju – potrebno je više lepih reči!

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Moguće je da vam ništa od onoga što ste isplanirali za današnji dan neće biti otvoreno za realizaciju. Dogovori će se menjati u poslednjem trenutku, vi ćete se nervirati i besniti. Ako već vidite da ništa ne ide kako vi želite – iskulirajte, odmorite se, relaksirajte!

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

Ne morate baš svačiju reč koju vam neko uputi danas „dočekati na nož“. Zapitajte se zbog čega postoji toliko naglašena nervoza. Ako već ne možete da se opustite u kontaktu sa drugima, bolje se povucite i posvetite se sebi. Možda vam je potrebno da se distancirate od svih....

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Teško je da ćete moći da ispoštujete sve dogovore i obaveze koje ste zakazali za danas. Em je premalo vremena, em ste vi na neke od njih u potpunosti zaboravili i bićete iznenađeni kada vas podsete. Ako i dođe do susreta sa voljenom osobom, to će biti nekako u prolazu, kratkotrajno....

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Bilo bi baš lepo kada danas ne biste isterivali svoju volju na onima sa kojima dolazite u kontakt. Ako budete funkcionisali na taj način i postavljali se dominantno, samo ćete opterećivati druge i oni će se sklanjati od vas. Potrebno je da se opustite i pokušate da uživate u ovom danu. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Vi kao da ste rešili da sve pare koje imate potrošite. Evidentno je da vas neće držati mesto, da ćete rado provoditi vreme u šopingu i kontaktima sa dragim osobama. Provod tokom ovog dana je zagarantovan, pa nemojte da se kajete kasnije kada shvatite da ste ispraznili novčanik.

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Danas nemate naročitu inicijativu. Najradije biste se opustili i odmorili, ali drugi su već isplanirali vaše vreme. Neće vam baš prijati da budete u kontaktu sa nekim ljudima danas, ali očigledno je da vam je ova obaveza nametnuta. Bolje ćete se osećati u večernjim satima.