Horoskop

Dnevni horoskop 17.09.2019. - 18.09.2019.

Autor horoskopa:

Astor centar "MOJ ASTROLOG"

www.mojastrolog.rs

Ovan

Mart 21 - April 19

Ono što niste uspeli da završite juče, danas je moguće regulisati, uz  malu pomoć kolega. Takođe – velike mogućnosti da napravite važan dogovor ili ostvarite komunikaciju sa potencijalnim saradnikom. Popodne dobro i za susret sa osobom koja vam se dopada. 

Bik

April 20 - Maj 20

Aktivirajte se da vam poslovna prilika ne bi izmakla iz ruku. Neko vam nudi šansu da kroz dodatno angažovanje ostvarite solidnu materijalnu korist.  No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vam se odmah podvući pod kožu svojom pričom. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

Danas vam posao baš I nije na pameti, I gledaćete da uhvatite prvu priliku I nestanete. Sve ono što možete da odložite – odložićete. Ako imate poslovni put – odgovaraće vam da odete I opustite mozak.  Super je trenutak da kontaktirate nekoga ko vam se jako dopada, osvajate na prvu loptu. 

Rak

Jun 21 - Jul 22

Pokušavate da nađete rešenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas neka lična problematika okupira. Bolje ćete se osećati ako se malo razmrdate, pa iskoristite popodne za neku šetnju ili za izlazak sa prijateljima. Nemojte biti sami, budite u okruženju ljudi koje volite I koji vole vas. 

Lav

Jul 23 - Avgust 22

U toku dana bićete opterećeni razgovorom I nekom nerešenom situacijom sa važnim saradnikom. Nemojte lično shvatati nešto što vam je rečeno. Nije povoljan dan da odete u kupovinu – potrošićete mnogo više nego što ste planirali. Danas pokušajte da budete umereni u svemu. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

Danas imate potrebnu stabilnost u dogovorima I možete ostaviti veliki utisak na one sa kojima sarađujete.  U kontaktima sa suprotnim polom lagano navodite vodu na svoju vodenicu i unapred se radujete ostvarenju želja. 

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Dan je savršen za komunikaciju, za razgovore, za kontakte sa poslovnim saradnicima. Možete postići mnogo više nego što očekujete. Takođe, danas i svoje šarmerske sposobnosti uključite na maksimum. Biće dosta kontakata sa pripadnicima suprotnog pola i dosta prilika da osvojite i zavedete pričom. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

I vašem znaku je poslovni segment danas postavljen više nego dobro. Odnos sa nadređenim sada, za razliku od prethodnih dana, funkcioniše sa mnogo poštovanja. Škorpijama je danas naglašena strast i mogućnost ulaska u neobavezni odnos ili pokretanje samo seksualne priče. 

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Danas ste u fazonu da biste želeli da nešto promenite, samo ne znate šta. Povremeno ćete biti nervozni, a dobro bi bilo da u takvom raspoloženju ne donosite važnije poslovne odluke. Nije dobro vreme ni za veće troškove.  Ostvarujete komunikaciju sa više osoba, moguće I sa bivšim partnerom. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Danas ste u vrlo dobrom raspoloženju, skloni tome da obaveze odradite što pre, a i lako uspostavljate kontakte sa novim ljudima koji dolaze u vašu blizinu. Ipak, za lični život nećete imati mnogo vremena. Partner će biti prinuđen da provede još jedno popodne I veče bez vas. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Pokušaćete da ostvarite dogovor van uobičajenih poslovnih tokova. Postoji razumevanje, ali realizacija trenutno ne može biti pokrenuta. Danas sa emotivnim partnerom ostvarujete mnogo bolju komunikaciju nego inače. Moguće je napraviti I neke konkretnije dogovore. 

Ribe

Februar 19 - Mart 20

U poslovnom segmentu dolazi do promena koje vam idu na ruku. Imate izuzetno dobru komunikaciju sa kolegama.  Dan je lep za strasne susrete sa voljenom osobom, ali samo ako vi budete imali dovoljno volje I energije za neki izlazak. Vama lično – više bi odgovarala kućna atmosfera.