Horoskop

Dnevni horoskop 27.09.2020. - 28.09.2020.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

Mart 21 - April 19

Pred vama je još jedan lep dan koji ćete moći da iskoristite u najpozitivnijem raspoloženju. Uspeli ste da uklopite sve i da napravite dobar plan za aktivnosti, pa ćete verovatno deo dana provesti sa emotivnim partnerom, a deo ostaviti za prijatelje ili za neko veće društveno okupljanje. 

Bik

April 20 - Maj 20

Ono što ste zamislili za danas, uz malo truda – uspevate da sprovedete i ostvarite. Želite da se vidite sa nekim ljudima koji se izgovaraju obavezama, ali vi ne želite da čujete „ne“ kao odgovor. Namerili ste da provedete neke lepe zajedničke trenutke sa prijateljima i to ćete i uraditi. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

Prvenstveno ćete se posvetiti svom partneru, a ako ste u braku, stavićete svoju porodicu na prvo mesto. Pozivate ljude koji su vam dragi kod sebe u goste, ili ćete zajednički otići u restoran na ručak. Odlični momenti za komunikaciju i za ponovno buđenje bliskosti sa onima koje želite pored sebe. 

Rak

Jun 21 - Jul 22

Ako ste ikako u mogućnosti – danas što dalje od kuće, danas što dalje od statičnosti. Potrebno vam je da budete u pokretu, potrebno vam je da budete blizu osobe koju volite. Ako se kojim slučajem dogodi da ne možete da se poklopite u planovima, budite sa prijateljima ili članovima porodice. 

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Ako ste mladi i slobodni, ovo je vaš dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva i šarmiranje. Ako imate emotivnog partnera obavezno organizujte neki događaj, na koji možete pozvati i zajedničke prijatelje ili čak članove porodice. Sve je lako uklopiti kada vas nosi pozitivna energija. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

Bićete jako razočarani ako danas ne uspete da ostvarite ono što ste planirali. Naime, bilo da ste želeli da se vidite sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom, moguće je da će drugoj strani iskrsnuti obaveze koje ne može da zanemari.  Za vas su tu uvek članovi porodice, okrenite se ka njima. 

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Vaše su aktivnosti danas najviše vezane za prijatelje i za komunikaciju i susrete sa njima. Moguće je i da ćete zajednički izaći na neko okupljanje ili veći društveni događaj. U večernjim satima možete biti nešto umorniji, a ako tada trebate da se vidite sa voljenom osobom, baš i nećete biti u elementu. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

U vas se tokom ovog dana, i pored dobrog raspoloženja, može uvući blaga nesigurnost. Nemojte opterećivati sebe razmišljanjima, pogotovo ako su ona vezana za materijalni segment. Bolje iskoristite vreme koje je pred vama na najpozitivniji mogući način, u susretu sa dragim osobama. 

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Morate da odradite sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice ili partneru. Posle toga ste slobodni i ceo dan je pred vama ispunjen pozitivnom energijom i pokretom. Najviše će vam odgovarati društvo bliskih prijatelja, ali ćete uspeti da uklopite i partnera u svoje aktivnosti. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Mnogo ćete razmišljati u toku dana o pozitivnim promenama za koje primećujete da se dešavaju i pored sporosti koja ih prati. Ne možete da se ne pitate koliko će to dugo trajati i da li se nešto može dogoditi što bi pokvarilo vaše planove. Opustite se, sve je u redu, uživajte u današnjem danu. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Dan je protkan pozitivnom energijom, pa biste mogli da uradite neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali i razmišljali previše. Na primer, mogli biste da pokrenete pitanja koja vas muče u odnosu sa voljenom osobom. Ili da sa njom podelite svoje planove. Može doći do dogovora. 

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Ako i ovog dana dozvolite da vas obaveze „ponesu“ verovatno ćete provesti vreme samo u radu. Da, možete odraditi nešto oko čega kasnite, možete odraditi i neki posao u ličnom aranžmanu, ali nećete na taj način ostaviti ni malo vremena za sebe. Dajte sebi prioritet, kao i svom uživanju i opuštanju.