Horoskop

Dnevni horoskop 19.02.2020. - 20.02.2020.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

Mart 21 - April 19

Ovaj dan donosi nagle promene i preokrete, pritisak koji ćete vrlo često osetiti u poslovnom segmentu. Za dogovore ostavite drugi deo dana, jutro može biti stresno po tom pitanju. Moguće je i iznenadno poznanstvo koje će vam ulepšati dan. Sa emotivnim partnerom – vrlo zanimljivo veče. 

Bik

April 20 - Maj 20

Sa lakoćom ćete danas obaviti nezavršene obaveze, ali i rešiti nešto što je vama od ličnog prioriteta. Novine koje uvedete tokom današnjeg dana lako će doneti rezultate. U odnosu sa voljenom osobom stoji naglašeno razumevanje i sklad. Provedite divno popodne i veče. 

Blizanci

Maj 21 - Jun 20

Odličan dan je pred vama za šta god da vam je važno. U poslovnom segmentu sve stižete i ništa vam nije teško. Budite u pokretu, budite aktivni, dobre ideje i brza realizacija. Lako ćete osvojiti osobu koja vam je simpatična – dovoljno je samo da pokrenete priču.....

Rak

Jun 21 - Jul 22

Sa nestrpljenjem čekate informacije, dešavanja. Ono što vam je potrebno danas će se i realizovati, budite mirni I strpljivi. U emotivnom segmentu nedoumica – jedna osoba se pojavila i u potpunosti vam „poremetila“ misli....Moguć je kontakt i sa partnerom iz prošlosti. 

Lav

Jul 23 - Avgust 22

Danas vaše reakcije u poslovnom segmentu moraju biti proračunate. Istina je da će se neke prilike otvoriti pred vama, ali nemojte odmah poleteti. Sačekajte pravi trenutak. Mogućnosti za avanturu i flertovanje. Interesantni kontakti preko društvenih mreža i prijatelja. 

Devica

Avgust 23 - Septembar 22

Jedna osoba sa kojom duže vreme sarađujete može vam danas pomoći da prevaziđete poslovnu situaciju koja je po vas neugodna ili komplikovana. Vrlo ste aktivni oko nekog, pokušavate da ga šarmirate i osvojite, ali vaši pokušaji trenutno nailaze na zatvorena vrata. 

Vaga

Septembar 23 - Oktobar 22

Odličan dan, baš po vašoj meri. Osećate se dobro, puni ste energije i lako odrađujete sve ono što vam je obaveza. Nekih sitnijih problematičnih situacija na poslu će svakako biti, ali to neće u većoj meri uticati na vaše raspoloženje. Odličan dan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i izalazak sa prijateljima. 

škorpija

Oktobar 23 - Novembar 21

Pažnja vam je danas rasuta i ne možete u potpunosti da se posvetite obavezama koje su vam važne. Neke situacije vam itekako odvlače pažnju. Moguće je da kolege ili saradnici non stop traže neke usluge od vas. Vrlo intenzivan, ali verovatno kratkotrajan susret sa voljenom osobom. 

Strelac

Novembar 22 - Decembar 21

Imate zaista odlične ideje, ali je pitanje da li trenutno možete naći podršku za njihovu realizaciju. Pokušajte da razgovarate sa nadređenom osobom, ali pripremite se da će ovde biti prepreka. Pozitivna energija i raspoloženje u emotivnim odnosima. Posvećeni ste voljenoj osobi. 

Jarac

Decembar 22 - Januar 19

Konačno dobijate potvrdu posla koju već neko vreme čekate. Osećate pozitivno raspoloženje, podsticaj, volja i spremnost na rad su naglašeni. Danas možete postići mnogo toga. Dobar je momenat i za novo poznanstvo, i to preko poslovnih okolnosti. Simpatije će se probuditi odmah. 

Vodolija

Januar 20 - Februar 18

Danas imate dovoljno i volje i energije da rešite bilo kakve problematične situacije u poslovnom segmentu. Doduše, malo ste hiroviti pa ćete povremeno nervirati kolege. Odličan je momenat da se aktivirate prema osobi koja vam je simpatična. 

Ribe

Februar 19 - Mart 20

Jasno vam je da ste pri kraju poslovnih situacija koje su vam do sada pravile probleme. Znam da ste umorni i iscrpljeni, ali izdržite još malo – rešenje je blizu. Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i unosi vam pozitivan nemir. Mogući su kontakti i preko društvenih mreža, vrlo podsticajni i interesantni.