grazia

Horoskop

Dnevni horoskop 18.10.2021. - 19.10.2021.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

21. mart - 19. april

Kolega ili poznanik mogu pokušati da umanje vaš entuzijazam oko današnjeg plana. Pre nego što rešite da izađete iz takve energije odnosa, razmislite da li te kritike ipak imaju osnova.

Bik

20. april - 20. maj

Prijatelj je spreman da sa vama podeli svoja najdublja osećanja i očekuje da ćete i vi učiniti isto. Ono čega se pribojavate je da druga strana neće imati onoliko razumevanja koliko vi imate za nju. Setite se da je pravi prijatelj onaj koji vas prihvata sa svim vrlinama i manama.

Blizanci

21. maj - 20. jun

Pomoći u nevolji prijatelju ili nekome koga smatrate bliskim je vrlo plemenito sa vaše strane, ali taj proces može biti mnogo teži nego što ste očekivali. Ponudite rame za plakanje, nekada je dovoljno samo da ste tu.

Rak

21. jun - 22. jul

Danas mogu isplivati na površinu emocije koje ste duboko potisnuli. Često je zastrašujuće ući u mračne delove psihe koja je puna strahova i tabua, ali danas dosta toga možete učiniti na tom polju i tako se osloboditi strepnje koja vas sprečava da rastete.

Lav

23. jul - 22. avgust

Pronađite danas svetlu tačku iz svake situacije koja vam se ispreči. Iako postoji mogućnost da shvatite sve preozbiljno, bar u drugom delu dana učinite nešto što će pojačati vaš nivo serotonina. Smeh je ono što vas energetski podiže.

Devica

23. avgust - 22. septembar

Možda vas danas prilično pogađa nepravda, naročito kada neko dobije olako nešto za šta je vama bilo potrebno mnogo vremena i truda. Ukoliko rešite da se danas nađete u ulozi sudije, govorite jasno i direktno, odnosno ne dozvolite emocijama da ovladaju razumom.

Vaga

23. septembar - 22. oktobar

Možda ćete danas sporije donositi odluke, posebno ako osetite da ni jedna opcija nije savršena. Kolebanje između želje da postignete mnogo i nečinjenja ničega frustrira vas, ali i ljude u vašem okruženju.

škorpija

23. oktobar - 21. novembar

Možda ćete danas poželeti da sebi priuštite skupe užitke kako biste ublažili pritisak koji osećate. U tome ne postoji ništa loše, samo budite sigurni da možete održati balans na bankovnom računu.

Strelac

22. novembar - 21. decembar

Talasi nestrpljenja dolaze i odlaze, a tako i sa njima vaše emocije osciluju. Ljudi u okruženju mogu biti podjednako iziritirani vašom neodličnošću. Kada osetite da vam je teško da izaberete, zastanite i oslušnite svoj unutrašnji glas koji će vam pokazati put.

Jarac

22. decembar - 19. januar

Danas ste posebno pronicljivi i ni jedan detalj, ma koliko bio skriven, ne može vam promaći - bilo da se radi o greškama u kucanju, ili otkrivanju činjenica koje neko pokušava da sakrije. 

Vodolija

20. januar - 18. februar

U vaše plemenite namere niko ne sumnja, ali ponekad ste iz dobre namere za druge u stanju da učinite mnogo više nego što je potrebno. Neko može pokušati da iskoristi vašu dobru volju, zato danas pokušajte da ne pružate više nego što možete da date.

Ribe

19. februar - 20. mart

Spremni ste da se posvetite zadatku onda kada se uverite da je vaše učešće primetno i od značaja. Razlog tome je što ste već pretrpani brojnim obavezama, a vremena je sve manje. Ubrzajte korak i ne zadržavajte se danas na sitnicama.

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni horoskop od 18. do 24. oktobra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju.

Zodijak

Vikend horoskop od 15. do 17. oktobra

Otkrijte šta vam zvezde donose ovog vikenda.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. oktobra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju.

Zodijak

Vikend horoskop od 8. do 10. oktobra

Otkrijte da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 4. do 10. oktobra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju.

Zodijak

Vikend horoskop: 2. i 3. oktobar

Da li će vam zvezde biti naklonjene ovog vikenda?

Zodijak

Mesečni horoskop za OKTOBAR 2021.

Saznajte prvi šta vam zvezde predviđaju ovog meseca.

Zodijak

Ljubavni horoskop za jesen: Povratak bivših, veze na testu i nove prilike

Nema sumnje, ova jesen biće i te kako zanimljiva kada je ljubav u pitanju.