grazia

Zodijak

Mlad Mesec u Devici biće srećan za svaki horoskopski znak!

Septembar uvek donosi nove početke, nova dešavanja i promene, i sve to je osetno na različitim nivoima. Ove godine je pak zanimljivo to što mlad Mesec u Devici, koji nas očekuje 7. septembra, zaista donosi "fresh start" kom smo se i nadali sa dolaskom jeseni nakon što je leto bilo... Hajde da kažemo - kako kome. 

Mlad Mesec svaki put donosi priliku da se promenimo i uradimo nešto novo, a važno za sebe, ali ovaj mlad Mesec u Devici je poseban zato što će Mesec, zajedno sa Suncem i Uranom, formirati moćni trigon koji otvara prilike za razna nova iskustva. Sada je pravi trenutak da budete kreativni kad je reč o vašem životu i to svakom njegovom aspektu - ličnom, poslovnom, umetničkom, duhovnom... Vreme je da pronađete smisao za kojim ste tragali, da radite na sebi i svojim odnosima, da unapredite svoje navike i rituale, rečju, zaista možete da "počnete ispočetka". U svakom smislu. U svemu.

Iako Devica važi za racionalan i praktičan znak, ovaj mladi Mesec će zapravo biti prilično emotivan. Logika i razum nam tokom trajanja mladog Meseca neće biti od koristi, ali osećanja i intuicija zato hoće. I te kako. Upravo zato, verujući svom osećaju, bićemo u mogućnosti da nastavimo dalje, da napredujemo, da započnemo nešto novo - ali samo ako osluškujemo sebe. Intuicija je čudo - nemojte se iznenaditi ukoliko završite na neočekivanim mestima!

Ono što još čini mladi Mesec u Devici posebnim i harmoničnim je trigon sa Venerom u Vagi i Jupiterom u Vodoliji koji donosi pozitivne aspekte, optimizam, prilike i kao neko obećanje da će se rast i napredak zaista desiti. Jupiter je planeta sreće i izobilja, a u kombinaciji sa Venerom, planetom ljubavi i lepote, nastaje prava magija!

Mlad Mesec u Devici formiraće još jedan trigon, sa Marsom u Devici i Plutonom u Jarcu, koji donosi duboke i korenite promene. Spremni ili ne, nešto ćete morati da promenite i zato bi bilo bolje da se prepustite i jednostavno dozvolite sebi novine koje su vam zapravo i potrebne. 

Dakle, naredni dani biće srećni i pozitivni za baš svaki horoskopski znak - ovu lepu energiju ćemo svi osetiti. Ipak, pored svih dobrih strana, treba imati u vidu i male nedostatke. Retrogradni Neptun u Ribama doneće nesigurnost i konfuziju, zbog čega ćete se verovatno baviti starim pitanjima, a ne novim snovima. Ipak, kako ne biste pali pod njegov uticaj, setite se onoga - slušajte svoju intuiciju! Ako pak i dalje niste sigurni šta vam ona govori, pomoći će vam lista za i protiv zahvaljujući kojoj ćete na najlakši i najpregledniji način moći da donesete zaključak i isplanirate naredne korake. 

A dok mladi Mesec ne probudi sve ove lepe, a uspavane aspekte, nemojte se iznenaditi ukoliko se osećate loše, melanholično, neraspoloženo... Ovakvu energiju najbolje oslikava ono "najmračnije je pred svitanje". Opustite se, odmorite se, zalečite stare rane. 

Na kraju, daćemo vam još jedan savet - pošto ipak govorimo o mladom Mesecu u Devici, razmislite o tome šta je ono što želite da postignete u narednih šest meseci. Zapišite svoje najveće snove i želje, a zatim napravite konkretan plan akcije, podeljen na mnoštvo malih i realnih koraka. Iako će sve biti u znaku emocija, malo praktičnosti nikada nije naodmet.

Fotografija: Unsplash

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni horoskop od 08. do 14. avgusta

U proteklom periodu ste vi bili osoba koja je drugima pružala pomoć i podršku i ovo vas je sada premorilo. Vreme je da razmilite o onome što želite i posvetite se sopstvenim potreb...

Zodijak

Vikend astro od 05. do 07. avgusta

Vodolije će ovog vikenda kao i mnogo puta do sada preuzeti ulogu lidera. Budite oprezni da vaša odlučnost ne preraste u diktaturu.

Zodijak

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Kada je sunce u Lavu očekivanja su veća...

Zodijak

Nedeljni astro od 1. do 7. avgusta

Pred nama je nedelja koja donosi nova iskustva.

Zodijak

Vikend astro od 29. do 31. jula

Šta su vam zvezde zaspisale za poslednji julski vikend pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 22. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vreli vikend pred nama, otkrijte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni astro od 18. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama otkrijte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 15. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za još jedna vreo viked, pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Vikend astro od 08. do 11. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula

Za neke biće ovo nedelja odmora, za druge biće neophodno da fokus bude u zenitu...

Zodijak

Veliki LETNJI horoskop za 2022.

Saturn je rertogradan čitavo leto, temperature su previsoke još od maja - biće ovo jedno dugo, vrelo i nezaboravno leto!

Zodijak

Vikend astro od 01. do 04. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

OVAN horoskop za leto 2022.

Kada je Saturn retrogradan celo leto, očekujte da bude svakako za pamćenje.

Zodijak

BIK horoskop za leto 2022.

Kada je Saturn retrogradan celo leto, očekujte da bude svakako za pamćenje.