Zodijak

Šta Blizancima donosi oktobar 2020.

Oktobar 2020. daće Blizancima priliku da pokažu svoju volju i karakter.

Blizancima je lakše kada ih neko kontroliše i usmerava. Teško im je da donose ozbiljne odluke, ali pod uticajem aspekata planeta u oktobru ove godine, Blizanci će moći da prevaziđu ovaj strah od odgovornosti i počnu da uživaju u svojoj nezavisnosti.

Ovog meseca će Blizanci morati da donesu važne odluke, koje će odrediti kako će se ispostaviti ne samo njihov budući život, već i život ljudi koji od njih zavise. Zvezde ne savetuju da odgovornost sa sebe prebace na svoje voljene, pa ne treba da ih pitate za savet. Odluka će morati da se donese nezavisno.

U prvim danima oktobra razvoj događaja u životu Blizanaca zavisiće samo od njih samih. Oni su sami autori scenarija svog života i nijedna sudbina, ni zvezde ni planete neće biti krivi što je nešto pošlo po zlu. Planirajte svoje poslove, sastanke i događaje unapred, tako da kasnije ne bi iskrsli neočekivani problemi. Kada planirate trezveno proceniti svoje mogućnosti, ne oslanjajte se na druge i ne nadajte se tuđoj pomoći, jer se situacija možda neće promeniti u vašu korist i bićete razočarani. Ispravna odluka bila bi da se prema prijateljima i voljenima ponašate manje zahtevno. Jedina stvar koja vam može postati ozbiljna prepreka je neodlučnost. Slobodno razgovarajte o svojim neuspelim pokušajima sprovođenja ove ili one ideje.

Sredinom meseca postaće mnogo lakše koncentrisati se na najvažnije stvari. Tokom ovog perioda, Blizanci će postati pažljiviji prema sitnicama, a skeptičan odnos prema raznim „povoljnim ponudama“ pomoći će im da izbegnu obmanu i spreče ih da postanu žrtve prevaranata. Zdravi skepticizam ne šteti Blizancima.

U ovom periodu je bolje voditi računa o svom zdravlju, jer čak i naivna prehlada može dugo da vas uznemiri. Bolest će proći, a vreme će biti izgubljeno. Blizanci bi trebalo da cene svaki minut i povećaju svoju produktivnost, jer rezultati direktno zavise od količine obavljenog posla. U samom finalu meseca oktorba malo toga će zavisiti od Blizanaca. Oni su već obavili sav svoj posao. Sada bi trebalo da razmišljaju ne o poslu, već o odnosima sa svojim parnterom. Zvezde u ovom periodu savetuju da prednost dajete mirnim porodičnim večerima sa voljenom osobom, umesto bučnih zabava. Ali ako vaša duša zahteva odmor, zašto onda ne biste otišli iz grada na vikend u uskom krugu prijatelja, organizovali roštilj sa okupljanjem oko vatre i pesme uz gitaru? U ovom periodu, u sjajnoj izolaciji, Blizanci ne bi trebalo da ostanu sami sa svojim mislima. To može dovesti do sloma! Potreban vam je aktivan odmor, topla iskrena komunikacija, voljeni i rođaci.

Šta je još potrebno za prevazilaženje kriznih vremena?

 

 

 

Povezane teme

Zodijak

Astrološka prognoza za novembar 2020. za sve horoskopske znake

Zajedno sa novembarskim kišama i prvim pahuljama s neba, obrušiće se na nas razne, doduše uglavnom manje brige i dela.

Zodijak

10 razloga zašto volimo Škorpije

Ako ste u vezi sa Škorpijom, možete biti sigurni da vam definitivno neće biti dosadno. Puni su energije, strasti i tajni koje uvek želite da otkrijete.

Zodijak

Tri horoskopska znaka sa neadekvatnim samopouzdanjem

Postoje dve vrste ljudi: oni koji se osećaju bolje od drugih i zaista su sigurni u svoje sposobnosti i oni koji se uvek osećaju lošije nego što zapravo jesu.

Zodijak

9 razloga zašto volimo Vage

Bez obzira pod kojim horoskopskim znakom smo rođeni, svi imamo skup kvaliteta koji nas čine jedinstvenima.

Zodijak

Spremite se za retrogradni Merkur u oktobru 2020.

Glavni i sudbonosni astrološki događaj meseca. Po čemu se razlikuje od drugih?

Zodijak

Šta oktobar 2020. donosi Ribama

Oktobar 2020. sa sobom će Ribama doneti nostalgiju i melanholično raspoloženje.

Zodijak

Kako će oktobar uticati na Vodolije

Život Vodolije u oktobru 2020. godine biće pun svih vrsta iznenađenja.

Zodijak

Šta oktobar donosi Jarčevima

U oktobru 2020. godine, Jarčevi će morati da sakupe svu volju i budu odlučniji.

Zodijak

Strelac: horoskop za oktobar 2020.

Strelac treba da bude izuzetno pažljiv i razborit ovog meseca.

Zodijak

Šta oktobar 2020. donosi Škorpijama

Oktobar 2020. biće povoljan period za sticanje novih znanja i perspektiva.

Zodijak

Kako će oktobar 2020. uticati na Vage

Vage će u oktobru 2020. biti zauzete razmišljanjem o tome šta im se događa ove godine.

Zodijak

Šta očekuje Device tokom oktobra

Za razliku od predstavnika drugih horoskopskih znakova, Devica će u oktobru 2020. biti u optimističnom raspoloženju.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od oktobra 2020?

Početkom meseca sačekuje nas Sunce u znaku Vage, Merkur u Škorpiji. Jupiter, retrogradni Pluton i Saturn su u znaku Jarca.

Zodijak

Kako će oktobar 2020. uticati na Lavove

Život za Lavove u oktobru 2020. biće prilično težak.

Zodijak

Šta očekuje Rakove tokom oktobra

U oktobru 2020. Rakove neće ostaviti osećaj da će se nešto dogoditi, nakon čega će njihov život teći u sasvim drugom smeru.