grazia

Zodijak

Vikend horoskop od 28. do 30. aprila

OVAN

Uprkos vašim željama, većinu svog vikenda ćete provesti u rešavanju problema koje niste vi napravili. Budite oprezni, nemojte dozvoliti da vas vaša prirodna empatija prema drugima odvuče od vaših sopstvenih potreba. Provedite vreme sa svojom porodicom ili organizujte i očistite svoj životni prostor.

BIK

Predstojeća nedelja je puna velikih izazova. Pokušajte ovaj vikend da se opustite i oporavite kako biste bili spremni za sve što dolazi. Ne upuštajte se u sitne svađe i fokusirajte se na sebe. Što se ljubavnog polja tiče, ukoliko ne rešite brojne nesuglasice sa voljenom osobom, vašolj ljubavnoj vezi može doći kraj.

BLIZANCI

Nedeljno popodne provedite u miru ili u krugu porodice. To će vam vratiti svu neophodnu energiju. Prepustite se svemu što donose dani pred vama, doživećete susrete koji pozitivno mogu uticati na vašu budućnost. Prijalo bi vam i jedno kratko vikend putovanje.

RAK

Nečije prisustvo uneće u vaš život sjajnu energiju. Ovaj vikend je idealno vreme za povezivanje sa ljudima koji vam znače. Negujte svoj kreativni um, sada je pravo vreme da preduzmete akciju i da svoje ideje sprovedete u delo.

LAV

Vikend izgleda sjajno i uzbudljivo za vas. Spremite se da prihvatite nove mogućnosti i uživajte u pozitivnoj energiji koja vam je na putu. Ovo je sjajno vreme da se bavite svojim strastima i istražite nove hobije. Nemojte se plašiti da rizikujete i isprobate nešto novo. Povežite se sa prijateljima i voljenim osobama i nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone udobnosti da biste upoznali nove ljude.

DEVICA

Kako nedelja odmiče, možda ćete osetiti nalet kreativnosti i inspiracije u svom ličnom ili profesionalnom životu. Pobrinite se da uravnotežite svoju sanjivu prirodu sa praktičnošću. Mogu se pojaviti neočekivani troškovi, pa budite spremni i ostanite na vrhu svog budžeta. Verujte svojoj intuiciji i ostanite verni sebi.

ŠKORPIJA

Ovog vikenda se usredsredite na svoje fizičko zdravlje, bićete motivisaniji i osećaćete se odlično. Imaćete potrebu da organizujete i rasčistite svoj prostor. Vaša pažnja posvećena detaljima će vam pomoći da budete efikasni i produktivni.

STRELAC

Otvoriće vam se nove mogućnosti da radite nešto što će vas ispunjavati. Verovatno ćete želeti da se tokom vikenda udaljite od posla i provedete vreme sa voljenom osobom. Ne ustručavajte se da uradite nešto uzbudljivo i romantično.

JARAC

Ovaj vikend provedite negde van kuće u društvu bliskih ljudi. Prijaće vam putovanje ili vreme provedeno u prirodi. Razmislite o tome da se obratite starim prijateljima sa kojima niste razgovarali neko vreme i da se ponovo povežete.

VODOLIJA

Napravite trenutak samo za sebe gde će vam se sve kockice složiti i onda krenite u nove pohode. Nečije prisustvo uneće u vaš život sjajnu energiju. ukoliko ste planirali da negde otputujete sami ili u društvu, odabrali ste pravi trenutak za to.

RIBE

Nastavite da emitujete pozitivnu energiju. Ovog vikedna se maksimalno opustite i radite samo šta vam prija. Posle naporne radne nedelje prijaće vam da provedete bar jedno veče u probranom društvu bez stresa i obaveza.

 

Tekst: A.L.

Foto: Unsplash

 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Mesečni horoskop za jun 2023.

Šta su vam zvezde zapisale za mesec pred nama...

Zodijak

Nedeljni astro od 22. do 28. maja

Tenzije su visoke za ovo vreme prepuno akcije, budite oprezni sa onim što zamah donosi.

Zodijak

Vikend astro od 19. do 21. maja

Da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda kao što će vremenske prilike biti

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. maja

Posle intenzivne sezone pomračenja, vreme je da se opustimo. Ali postoji nekoliko zvezdanih znakova na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. aprila

Zvezde vam daju zeleno svetlo i dobre vibracije ovog vikenda!

Zodijak

Nedeljni astro od 10. do 16. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama...

Zodijak

Vikend horoskop od 31. marta do 2. aprila

Šta su zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...