grazia

Zodijak

Vikend horoskop do 12. septembra

OVAN:

Subota:

Ne uspevate da razumete i vidite širu sliku i plan koji univerzum ima za vas. U svemu postoji svetla tačka, samo je potrbno da se primirite i odgovor će vam sam doći.

Nedelja:

Niste svesni energije koju posedujete sve do trenutka kada je potrebno da hitno odreagujete. Nema razloga da ne verujete sebi, ali ako vam je tako lakše, inicijativu danas prepustite drugima.

BIK:

Subota:

Umesto ljubomornih ispada, pokažite partneru svoju romantičnu stranu. Usredsredite se na ono što vam prija u odnosu i slavite ljubav. Danas se uhvatite u koštac sa problemima sa kojima možete da se nosite, sve preko toga predstavlja uzaludno utrošen napor.

Nedelja:

Niste sigurni da li danas možete da rešite veliku dilemu, čak i da sve resurse usmerite u tom pravcu. Pririsak ne postoji, ali osećaj da nešto morate sada rešiti po svaku cenu nije ono što bi trebalo da pratite. Sačekajte da se emocije slegnu.

BLIZANCI:

Subota:

Ne plašite se da iznesete svoje mišljenje, jer vi najbolje znate gde leži vaša volja i koji je vaš pravi cilj. Samouverenost vam danas pomaže da prikažete sebe u punom svetlu, ali budite pažljivi i koračajte sitnim koracima.

Nedelja:

Vaš partner čini da se osećate celovitim. Partner je otvoren za sve vaše sugestije i pitanja, pa ukoliko ste već neko vreme želeli da na mirniji način otklonite neke minorne prepreke u vašem odnosu, danas je pravi trenutak da to i učinite.

RAK:

Subota:

Velika je verovatnoća da ćete pronaći odgovor, jasniji pregled i mir ako pronađete neko mirnije mesto za sebe. Nastojte da unesete danas optimalnu količinu nutrijenata, ali i da se dobro odmorite, u suprotnom možete brzo postati nervozni i energetski iscrpljeni.

Nedelja:

Preuredite listu prioriteta tako da na samom vrhu bude vaše zdravlje. Ukoliko imate bilo kakve sipmtome ili tegobe, neka vam danas ozdravljenje i to da se dobro osećate bude glavni cilj.

LAV:

Subota:

Susret sa nekim neprocesuiranim emocijama može biti veliki izazov za vas. Prećutati ili staviti do znanja drugima ono što je za vas bitno predstavlja danas najveću dilemu i izazov za vas.

Nedelja:

Tražite više. Kad god vam se pruži prilika, ne pristajte na manje nego što zaslužujete. Ostavite skromnost za neki drugi dan ili nedelju, danas vi birate.

Pročitajte još: Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji  horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

DEVICA:

Subota:

Teško se zadržavate na jednom mestu. Pratite svoj avanturistički duh, jer on vas može odvesti daleko. Ono što je najbitnije je da rasteretite svoj um i da bar danas ne razmišljajte o obavezama i problemima.

Nedelja:

Kakvo god iznenađenje da vas danas dočeka, najbolje što možete da učinite je da isključite svoj racio i da pratite unutrašnji impuls. Možda je vaš mozak u stanju šoka, ali vaši instinkti vas odlično služe kada malo isključite razum.

VAGA:

Subota:

Iako vam deluje izazovno, vaša finansijska situacija nije tako loša kao što vam se na prvi pogled čini. Uspevate da napravite balans malom izmenom plana. Usmerite pažnju na svoje talente i potencijale.

Nedelja:

Vaše reči danas mogu nekontrolisano skliznuti sa jezika. Pre nego što započnete neki razgovor, pripremite stavke koje će vam pomoći da održite fokus na temama za koje imate konačne odgovore. Sve informacije koje nisu potpune zadržite za sebe.

ŠKORPIJA:

Subota:

Danas utičete na svoje okruženje i lako uspostavljate željene konekcije. Vaša volja je nesalomiva kada nešto poželite, a kako dan bude prolazio vi ćete se osećati sve moćnije.

Nedelja:

Imate dosta toga što možete ponuditi ljudima oko sebe, ali možete pružiti još više ako ste spremni da prihvatite kritike bez bojazni da će vaša reputacija biti oštećena. Saslušajte pažljivo druge danas, ne možete ništa izgubiti, ali možete dosta toga dobiti.

STRELAC:

Subota:

Potrebno je da budete svesni svojih mogućnosti naspram očekivanja koja ste odredili. Posmatrajte gde vaše misli idu i vidite šta se promenilo u odnosu na ranije postavljene prioritete.

Nedelja:

Vaša energija je danas na vrhuncu i čini se da gde god da odlučite da je usmerite, možete očekihavati pozitivan ishod. Neko nov ulazi u vaš život, neka zabava počne.

JARAC:

Subota:

Potrebno vam je da se malo oslobodite i rateretite obaveza koje ste sebi zadali. Odložite ih za neki dan kada će vaša energija biti na višoj oktavi, a dan iskoristite za povezivanje sa prijateljima.

Nedelja:

Potrebno je mnogo truda i volje da dozvolite sebi da oprostite nekome ko možda oproštaj ne zaslužuje. Ipak, zarad sebe i svog unutrašnjeg mira, pokušajte danas da sklonite taj teret sa svojih pleća.

VODOLIJA:

Subota:

Odredite pozitivne i negativne aspekte svoje karijerne usmerenosti. Pitanje je da li su vaše potrebe na trenutnom putu zadovoljene i šta možete objektivno učiniti da okrenete kurs u svoju korist.

Nedelja:

Nedostatak podrške je ono na šta niste danas računali, ali ni pokazivanje nezadovoljstva i besa vam neće doneti željenje rezultate. Možda je najbolje da se sada oslonite na sebe i svoj sud.

RIBE:

Subota:

Za upuštanje u nove avanture potrebno je da prvo isplovite iz luke u koju ste već mnogo uložili. Odložite donošenje bitnih odluka za neki drugi dan, jer vas emocije danas mogu povući ka diskutabilnim odlukama.

Nedelja:

Vaše oštre reči mogu danas povrediti nekoga. Ukoliko ste dugo bili u ulozi nečijeg savetnika, najbolje je da se udaljite i krenete svojim putem. Mogu se drugi snaći i bez vaše neposredne pomoći.

Foto: Pexels

Autor horoskopa: Godrana Antić

 

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni astro od 03. do 10. oktobra

Šta su vam zvezde zapisale za prvu nedelju oktobra, pročitajte u nastavku...

Zodijak

Mesečni horoskop za oktobar

Merkur izlazi iz faze retrogradnosti, a što je mnogo važnije: ovog meseca Saturn konačno kreće direktnim hodom.

Zodijak

Vikend astro od 30. septembra do 03. oktobra

Šta su vam zvezde zapisale za poslednji septembarski vikend pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni astro od 26. septembra do 02. oktobra

Šta su vam zvezde zapisale za poslednju nedelju septembra, otkrijte u nastavku..

Zodijak

Vikend astro od 23 do 25. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 16. do 19. septembra

Pročitajte šta su vam "spremile" zvezde ove subote i nedelje.

Zodijak

Nedeljni astro od 12. do 18. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 09. do 11. septembra

Blizance ovog vikenda može prilično nervirati površnost drugih i njihov neodgovorni stav.

Zodijak

Nedeljni astro od 05. do 11. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 02. do 04. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Mesec novih početaka donosi potrebu za menjanjem prioriteta..

Zodijak

Nedeljni astro od 29.08. do 04.09.

Šta su vam zvezde zapisale za poslednju nedelju avgusta otkrijte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 26. do 28. avgusta

Šta su vam zapisale zvezde za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni astro od 22. do 28. avgusta

Šta su vam zvezde zapisale u nedelji pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 19. do 21. avgusta

Šta su vam zvezde zapisale za vreli vikend pred nama pročitajte u nastavku...