10 najboljih filmova Sandre Bulok

Poznata američka glumica danas proslavlja 58 rođendan!

Iako je ne viđamo često na bioskopskom platnu, pa ni na malim ekranima, pogotovo u poslednjih nekoliko godina, Sandra Bulok je zapravo jedna od najplaćenijih glumica u istoriji kompletne kinomatografije.

Kada se posvetila vaspitanju trogodišnjeg dečaka i devojčice, koje je usvojila nakon uragana Katrina, glumica se postepeno povlačila iz javnosti, birajući reteke projekte na kojima je radila.

Iako je slavu stekla zahvaljujući romatičnim komedijama tokom 90-ih i 00-ih, na spisku filmova koji su joj doneli slavu i važe za njena najbolja ostavarenja nalaze se i neki ozbiljni naslovi.

Svakako koji god od ovih filmova da izaberete za razbirigu, harizma lepe američke glumice držaće vas prikovane za ekran od početka do kraja.

Danas, sa svojih 58 godina Sandra živi porodičnim životom sa svojim četiri godine mlađim dečkom Brajanom Rendalom, sa kojim je u vezi od 2015. godine.

Brajan je bivši model i profesionalni fotograf. Izvor blizak paru navodi kako je Brajan izuzetno pažljiv i brine o glumici, a ona ga naziva ljubavlju svog života.

U nastavku pogledajte Sandrine filmove koji važe za njena najbolja ostavrenja:

WHILE YOU WERE SLEEPING (1995)

THE BLIND SIDE (2009)

CRASH (2005)

A TIME TO KILL (1996)

 

MISS CONGENIALITY (2000)

THE PROPOSAL (2009)

SPEED (1994)

GRAVITY (2013)

 TWO WEEKS NOTICE (2002)

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia