Letnji reset: Zavirite u novo izdanje magazin Grazia

Letnji reset.

letnji reset
Letnji reset

Letnji reset: Zavirite u novo izdanje magazina Grazia. U vremenu kada svakodnevni život često postaje vrtlog obaveza, stresa i neprekidne trke s vremenom, leto nam pruža jedinstvenu priliku za odmor i reset. U eri digitalne prezasićenosti, kada su naši umovi neprekidno stimulisani informacijama, trenutak tišine i mira postaje luksuz, koji moramo sebi priuštiti. Leto nam nudi tu tišinu.

letnji reset
Foto: Marko Vulević

U svakom broju, GRAZIA predstavlja ličnost koja menja pravila igre, onu koja inspiriše, podučava i slavi individualnost. Ovog meseca predstavljamo vam Teodoru Pavlovsku, izuzetnu mladu umetnicu koja pomera granice u svakom smislu.

letnji reset

Ovo leto redakcija magazina Grazia započela je spektakularnom  žurkom kojom smo proslavili osamnaest godina magazina u Srbiji. U ovom izdanju, s vama delimo ekskluzivne fotografije i utiske sa žurke, koja nas je sve ispunila pozitivnom energijom. Pored žurke, vodimo vas duž Jadrana kroz objketiv Viktora Šekularca.

Foto: Profimedia

Staša Koprivica nas podseća da odmor nije samo fizičko udaljavanje od svakodnevnih obaveza, već i prilika za introspekciju i duhovno osveženje, dok nas u svet sportskog duha uvodi Branko Rosić, svojim tekstom o Olimpijskim igrama (obavezno pročitati).

Foto: Igor Čvoro

Naša zvezda sa naslovnice, koja doslovno hladi, šetala je ulicama grada u poslednjoj kolekciji kupaćih kostima Calzedonia – obavezno istražiti, a šta je to što nam zvezde predviđaju ovog leta saznaćete u vedskom horoskopu Dušana Jurića.

Foto: Viktor Šekularac

Leto je pred nama – iskoristimo ga da obnovimo svoje resurse, da se resetujemo i ponovo povežemo sa sobom i svetom oko nas. Želim vam da u narednim mesecima pronađete svoj mir, uživate u svakom trenutku i vratite se osnaženi za nove izazove koji nas čekaju.

Grazia Tim