Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez: Trajno razvedeni

Glamurozni par je zvaničnim saopštenjem potvrdio glasine koje već duže vreme kruže.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zvanično su objavili raskid. Prve glasine o problemima u njihovoj vezi pojavile su se u martu, ali njih dvoje su ih porekli i pokušali da spasu svoju vezu.

Pre nekoliko dana glasine su ponovo izbile kada se Dženifer Lopez pojavila bez svog vereničkog prstena, a sada je stiglo i saopštenje para.

„Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo ostati u takvom odnosu. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo se u našim zajedničkim ulaganjima i projektima. Želimo sve najbolje jedno drugom, kao i našoj deci. Hvala svima na lepim rečima i podršci “, piše u njihovoj izjavi.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zajedno su od 2017. godine. Svoje venčanje su planirali prošle godine, ali je otkazano zbog karantina. Kada se radi o razlogu raskida, glasine o mogućem neverstvu Aleksa Rodrigeza kruže već neko vreme.

Pre nekoliko dana, Dženifer Lopez podelila je na Instagramu novu fotografiju sa snimanja svog novog filma, gde takođe nije nosila prsten koji joj je poklonio Aleks Rodrigez.

foto:marieclaire

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)