Sada već tradicionalno: Rođendanski goli selfi Gvinet Paltrou još jednom je uzburkao mreže

Pre par dana, tačnije 27. septembra, Gvinet Paltrou napunila je 49. godina i ovu važnu brojku obeležila na sličan način kao što je to učinila i prošle godine, uz fotografiju na kojoj se naravno nalazi ona, ali bez torte, svećica i prijatelja.

U maniru svog brenda Goop, koji promoviše zdrav život, organsku hranu, kozmetiku i generalno well being, Gvinet je odlučila da ukaže na sve ove “prirodnosti” koje poseduje, te je i ove godine, baš kao i prošle, rođendan na društvenim mrežama obeležila u kako je napisala, a prevedeno sa engleskog “rođendanskom odelu” ili na našem jeziku: kao od majke rođena.

Alkalna dijeta: kako sa 50 izgledati kao da imate 30 godina

Prošle godine sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je fotografiju na kojoj potpuno naga stoji u predivnom zelenilu sopstvenog dvorišta, nameštena u pozi koja vešto skriva intimne delove, ali otkriva njeno zavidno telo.

Ovom vrstom postova, nekada popularna glumica, a sada uspešna preduzetnica i majka dvoje tinejdžera, pokušava da skrene pažnju na proces starenja koji može da izgleda i ovako kako ga ona predstavlja – ništa manje privlačan, no što je to bio slučaj kada je glumica bila u 30-im, pa i 20-im godinama.

Ove godine rođendan je obeležila takođe naga, ali ovoga puta u kadi.

Evo šta Gvinet Paltrou misli o vezi Dženifer Lopez i Bena Afleka

Gvinet tvrdi da dobar izgled i zavidno, zategnuto telo, duguje kvalitetnoj nezi kože (za šta su naravno zaslužni Goop proizvodi), ispijanju velike količine vode i vežbanju.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia