Mesečni horoskop za OKTOBAR 2021.

OVAN

LJUBAV:

Čini se da ste na dobrom putu da prihvatite sve ono što vam kod partnera smeta. Mane koje ste mu zamerali od polovine oktobra više nećete ni primećivati, a razlog tome je da ste u sebi prepoznali tuđe principe, kao i razloge zbog kojih se nešto čini i govori. U razgovoru sa partnerom obratite pažnju na reči koje izgovarate, ali ne ostavljajte previše prostora za njihovo proizvoljno tumačenje, jer su moguća nerazumevanja u komunikaciji i stvaranje konfuzije. Sve prejake reči koje uputite partner vam vraća istom merom – zato pazite šta projektujete i puštate u etar. Slobodni pripadnici znaka provode oktobar u društvu starih prijatelja, a potom i novih poznanika. Među njima će se izdvojiti osoba kojoj je najbitnije da pokažete ono što jeste, da biste je privukli u svoju blizinu.

POSAO: 

Snažno vas drži želja za akcijom, a blokade i prepreke koje su do sada postojale na poslovnom planu polako nestaju, ili vi uspevate da ih otklonite. Sve na čemu ste dugo i mukotrpno radili može početi da daje rezultate već krajem meseca. Ono što je zadatak u narednom periodu jesu lekcije o partnerstvu i saradnji na poslovnom planu. Zajedno sa kolegama i saradnicima možete ostvariti bolje rezultate, a za takvu saradnju uspeh je neminovnost.

ZDRAVLJE:

Zdravlje vas služi bolje nego inače, a fizička snaga na koju toliko računate vraća se krajem meseca. Najbitnije je da ne preterujete u naprezanjima i da obezbedite sebi preko potreban odmor.

Pročitajte još i: Ljubavni horoskop za jesen: Povratak bivših, veze na testu i nove prilike

BIK

LJUBAV:

Bilo da ste u braku, vezi ili ste među slobodnim “strelcima”, oktobar je mesec kada ćete poželeti da budete više sami, jer se u vama javlja snažna potreba za introspekcijom. Težnja za distancom dovodi vas do nekih pitanja na koja sami sebi možete dati najbolji odgovor. Vaša prethodna iskustva vas dovode do pitanja koja se tiču poverenja u partnerskim odnosima, jer vam se čini da ste sve već videli i iskusili. U drugoj polovini meseca klima na vašem ljubavnom polju se menja i potrebno je da uskladite interese sa partnerom, ali to ćete izvesti samo uz obostrano angažovanje. Zajedno možete premostiti blokade koje se tiču vaše intime, znajte da u tome niste sami. Slobodnim Bikovima usamljenost postaje sve prisutnija, iako se ne možete požaliti na samoću u fizičkom smislu. Sada nije vreme da čekate da potencijalni partner pruži inicijativu, jer vi držite kormilo u svojim rukama.

POSAO: 

Polje posla je posebno naglašeno u oktobru mesecu, što bi značilo da ukoliko ste čekali na povoljnu klimu da promenite ili pronađete posao, već sredinom meseca možete očekivati povoljnije vesti. Problemi koje ste imali sa nadređenima počinju da jenjavaju sredinom meseca i čini se da sve dolazi na svoje mesto. Pozajmite drugima onoliko koliko ste spremni da izgubite, sve preko toga može za vas biti opterećujuće.

ZDRAVLJE:

Obratite pažnju na to šta unosite u svoje telo i u kojim količinama, oktobar će vam pružiti mogućnost da se okanete nekih nezdravih navika, ali i da pokrenete detoks celog organizma. Osetljive tačke jesu pluća i kičmeni stub. Uspešno možete podići svoj imuni sistem unosom veće doze vitamina C.

Pročitajte još i: 9 parova zodijaka koji bi odmah trebalo da se venčaju

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.