Nedeljni astro od 18. do 24. jula

OVAN

Nedelja će za mnoge Ovnove početi intenzivnom diskusijom koja će se ticati nekog porodičnog pitanja. Nemojte biti suviše zabrinuti oko ovoga, jer će se situacija raščistiti prilično brzo, ma koliko u trenutku možda delovala ozbiljno. Želećete da se sklonite od većine obaveza i bar malo se opustite i zabavite, idealno u društvu voljene osobe. Polje porodice će u narednom periodu biti prilično stabilno, iako kako dani budu prolazili možete očekivati neke neopredviđene događaje.

BIK

Početak nedelje će za Bikove označiti kraj perioda u kom im je pažnja bila usmerena prvenstveno ka pozitivnim pomacima na polju karijere. Sada se fokus pomera ka odnosima unutar porodice. Ovo je period koji će obeležiti izgradnja i produbljivanje odnosa koji su vam izuzetno bitni u životu. Odnos sa jednom osobom iz okruženja će postajati sve prisniji i granica između prijateljstva i romanse će biti sve nejasnija. Ako se zateknete na pomolu neke teže diskusije ostavite je za narednu nedelju.

BLIZANCI

Vreme je da se zapitate da li je došao momenat da odnos sa određenom osobom ili naviku koja vam konstantno odvlači određenu količinu novca sasečete u korenu. Razmislite dobro da li je ovo nešto što vam samo odvlači pažnju i resurse, umesto da vaš život bar na neki način učini malo boljim. Nakon što ovo razrešite očekuje vas momentalno poboljšanje raspoloženja, koje će biti vidno svima u okruženju. Osetićete se rasterećeno i zato iskoristite naboj pozitivne energije i idite negde sa prijateljima.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.