Nedeljni astro od 29.08. do 04.09.

OVAN

Ovnove očekuje interesantna nedelja. Vaš glavni fokus će biti na komunikaciji, posebno kada su u pitanju odnos sa ljudima i učenje. Jedna osoba sa kojom ste se povezali ima neke zanimljive predloge, pa bi najbolje bilo da izdvojite jedno popodne i razmislite kakve biste sve ideje mogli zajedno da razvijete. Vreme je da drugima predstavite svoje ideje u pravom svetlu i ove nedelje možete naići na ljude širokih pogleda na svet koji će biti voljni da vam u tome pomognu.

BIK

Iako postoje stvari koje će nastaviti da vas iritiraju, ovo je dobra nedelja za sve što ima veze sa porodicom. Neko iz vašeg okruženja može biti prilično negativan i ovo je nešto što se može odraziti i na vas. Postojaće određeni pritisci i na društvenom planu, ali ovo neće dugo potrajati. Vaš fokus će biti na stvaranju praktičnih i vidljivih rezultata. Razvoj situacije sa partnerom je pozitivan i možete zajedno doći do novih ideja za zarađivanje dodatnog novca.

BLIZANCI

Ovo će biti izuzetno kreativna nedelja za većinu Blizanaca. Vaši planovi će prolaziti kroz niz faza i uspeh će vam biti praktično zagarantovan. Neko od prijatelja vam može dati jednu odličnu ideju. Vaš fokus će biti na odnosu sa ljudima, posebno sa partnerom i porodicom. Kada je veza u pitanju sva je prilika da imate drugačije poglede na svet, ali suprotnosti se privlače. Slobodni Blizanci u potrazi za ljubavlju bi trebalo da izađu negde sa prijateljima.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels