Nedeljni astro od 30. januara do 5. februara

OVAN

Već početkom nedelje možete početi da se fokusirate na praktične detalje projekta u koji ste u proteklom periodu uložili dosta energije. Uspeh vam predstoji, ali biće potrebno da se nekim novinama ipak prilagodite. Putovanja i obrazovne aktivnosti vam donose mnogo zadovoljstva, pa je sada sjajno vreme da razvijete novu veštinu ili da započnete novi kurs. Subota i nedelja donose opuštanje i odmor, a možete uživati i u društvu prijatelja.

BIK

Ova nedelje je vreme da se fokusirate na one koji su vam najbliži, svoju porodicu i prijatelje. Vreme je da se okupite i podržite jedni druge, kada je to potrebno. Možda ćete morati da donesete neke teške odluke u toku ove nedelje, a to bi moglo stvoriti novi konflikt za parove koji imaju različite ciljeve. Finansijama i resursima treba pažljivo upravljati kako bi se sprečila prekomerna potrošnja.

BLIZANCI

Ova nedelja vam pruža priliku da se oslobodite tereta prošlosti ,ali i očekivanja koja drugi imaju od vas. Preuzmite inicijativu i istražite nove puteve i ideje, a čak i ako vam sve odmah ne ide na ruku, ne odustajte. Energični ste, a zahvaljujući tome možete se otvoriti za nove mogućnosti koje su vam se ranije možda činile nedovoljno pouzdanim. Planirajte aktivniji vikend ili bar otputujte negde.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels