Nedeljni horoskop od 02. do 09. avgusta 2021.

Ovan

Početkom nedelje možete očekivati neke ne baš tako prijatne vesti, ili vas očekuje razgovor koji će iziskivati od vas nevoljne promene. Ukoliko radite sa dokumentacijom, obratite pažnju na to šta potpisujete, ili da vam se ne potkrade neka greška. Konstantne promene koje vam se dešavaju vam mogu ići na ruku, samo budite strpljivi. Nemir na ljubavnom planu predstoji onima koji su odavno svesni problematike svoje veze. Isterivanje „maka na konac“ neće pomoći ni jednoj ni drugoj strani.

Bik

Prvi dani u nedelji biće pogodni za određivanje i jačih i slabijih strana vašeg finansijskog plana. Strateško unapređenje i poboljšanje budžeta može vas spasti neprijatnosti nekih nepredviđenih troškova. Porodica stavlja pred vas nove zahteve i obaveze, pokušajte da ih rešite što pre, jer će vas isti sačekati iza ćoška. Vašu emotivnu distancu partner će svakako osetiti. Potrebno vam je par dana da se ponovo osetite stabilnim, zato pokušajte da o tome razgovarate sa partnerom i tako mu odagnajte sve sumnje.

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.