Nedeljni horoskop od 04. do 11. aprila

Kada u utorak Venera uđe u znak Riba očekujte drugačiji pogled na stvari.

OVAN:

Pritisak koji osećate unutar društva ili organizacije kojoj pripadate ne jenjava ni ove nedelje. Pred vas će biti postavljeni novi zadaci i obaveze, dok će se pojedini pripadnici ovog znaka susresti sa ograničenjima sa kojima neće biti lako izboriti se. Ipak u celoj situaciji nećete biti sami, iako će možda vama to tako u nekom trenutku delovati. Razmenite mišljenje sa saradnikom ili partnerom koji od vas ima više iskustava na datu temu.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BIK:

Promena energije se može osetiti već u prvim danima nedelje kada će posebno biti uzburkano polje ljubavnih odnosa. Postoji izuzetno mnogo planova koje želite da realizujete i sastanaka koje treba organizovati i održati. Većinu zadataka koje sebi budete zadali ostvarićete uspešno, ali u trenutku zastoja i promene plana uvek se možete osloniti na svoju kreativnost koja sada dostiže novi nivo. Na polju ljubavi niste u mogućnosti da prizovete racio u pomoć, ali izvesna doza zdravog razuma mogla bi vas spasiti ulaska u nezgodne i nejasne odonose.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.