Nedeljni horoskop od 08. do 14. avgusta

OVAN

Ovo je nedelja u kojoj možete mnogo toga raščistiti. Vreme je da se pozabavite nekim stvarima koje su vas u poslednje vreme ometale, posebno kada su u pitanju bespotrebni troškovi. Ako niste sigurni da li vam je nešto neophodno, sva je prilika da nije. Partner ili druga bliska osoba mogu prolaziti kroz fazu koja će od njih zahtevati neku vrstu promene. Druga polovina nedelje vam može doneti određenu dozu neizvesnosti kada je u pitanju odnos sa članom uže porodice.

BIK

U proteklom periodu ste vi bili osoba koja je drugima pružala pomoć i podršku i ovo vas je sada premorilo. Vreme je da razmilite o onome što želite i posvetite se sopstvenim potrebama. Od polovine nedelje možete očekivati mnogo bolje raspoloženje i pozitivnu situaciju u krugu porodice. Partner će u ovom periodu biti u mnogo stabilnijoj poziciji nego do sada i ovo će se izuzetno pozitivno odraziti i na vas. Situacija jeste i dalje neizvesna, ali su izgledi za boljitak sada mnogo očigledniji.

BLIZANCI

Blizancima će ove nedelje glavni fokus biti na domu i porodici. Želećete da bolje organizujete neke stvari kod kuće i u ovome vam dosta može pomoći pozitivan stav i podrška ukućana. Sve više pažnje ćete pridavati komunikaciji i održavanju kontakata sa drugima i na ovom polju možete očekivati miks pozitivnih i negativnih uticaja. Trenutna želja vam je da se povučete na bezbedno, ali u vrlo skorijoj budućnosti ćete početi aktivno da idete ka svojim ciljevima.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels