Nedeljni horoskop od 1. do 8. novembra

OVAN:

Preduzimanje akcije zarad promena kojima težite je ono što će obojiti ovu nedelju. Odredite sebi prioritete, ali pre nego što krenete u akciju, zastanite na trenutak i umirite svoj um kako biste mogli da mirno i staloženo pristupite potencijalnim problemima koji bi vas na ovom putu mogli susresti. Izlivi emocija sputavaju vaš progres, pa je ključno da ne reagujete odmah impulsivno.

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

BIK:

Polje posla i finansija se ove nedelje može drastično poboljšati, ili se pred vama postavljaju neke nove mogućnosti koje bi valjalo da razmotrite. Moguće je da nećete moći odmah da prikažete sve svoje talente i sposobnosti koje posedujete i da će vam biti potrebno više truda da ispunite i svoja i tuđa očekivanja. To može biti frustrirajuće, ali je ujedno i ogledalo koje pokazuje koliko vam je stalo do cilja koji ste pred sebe postavili.

BLIZANCI:

Rođene u ovom horoskopskom znaku ove nedelje mogu dočekati mnoge promene na polju svakodnevnice. Na neke od njih niste računali, dok ste neke priželjkivali. Ukoliko želite da promenite svoju rutinu i da unesete u svoj život neke novine, ova nedelja će vam pružiti dobru podlogu za sve ono što ste planirali. Promena posla ili nove poslovne ponude mogu dočekati pojedine blizance, a izvesna je i promena načina poslovanja.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.