Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

OVAN

Inspirisani ste da uradite sve što je potrebno, makar to značilo da ponekad kao sada idete okolo-naokolo. Užitak u čitavom procesu jeste bitan, ali kreativnost je ono što postaje glavna tačka oko koje će se vrteti mnogi vaši poslovi. Dozvolite sebi da se izgubite kako biste ponovo pronašli sebe i svoje želje. Proces transformacije je već počeo, a sa njim dolaze i nove mogućnosti koje su vam već sada pred vratima.

Mesečni horoskop za MAJ 2022.

BIK

Početak nedelje doneće vam osećaj osetljivost i ranjivosti. Možete imati osećaj da sve morate da uradite sami, što vam posebno može pasti teško ako ste se pripremili da pojedine poslove i aktivnosti radite u dvoje. Ovaj period neće dugo potrajati, ali će vam osvetliti potrebe i emocije za koje možda niste ni znali da postoje. Vaša očekivanja od drugih mogu biti kamen spoticanja, zato je najbolje u naredne dve nedelje svesti ih na minimum.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

U naredne dve nedelje biće ključno da se vratite nekoliko koraka unazad i da se prisetite ljudi ili informacija sa kojima ste stupili u kontakt. Među njima možete pronaći rešenje za trenutnu situaciju u kojoj se nalazite. Nema potrebe da sav fokus držite na problemima i onome što vas muči, jer nešto “nije pošlo po planu”. Umesto toga iskoristite naredni period da pojačate svoja polja komunikacije i partnerstva, ili čak započnete sa pregovorima na nekom novom polju.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.