Nedeljni horoskop od 17. januara do 23. januara

OVAN

Pred vama je nedelja u kojoj ćete akcenat staviti na polje karijere, što će ujedno biti i vaš apsolutni prioritet. Dok će se kod pojedinih pripadnika znaka javiti želja za promenom na datom polju, drugi će biti primorani da naprave nove korake. Sve ovo može i te kako uticati na odnose unutar porodice, a moguće je i da ste olako shvatili nečije reči. Šta god bilo po sredi od vas će se očekivati da ove nedelje balansirate između  privatne i poslovne sfere svog života. Želja za avanturom i druženjem vam ne manjka i upravo je to simbolika koju bi valjalo ispuniti za predstojeći vikend.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

BIK

Misaoni procesi koji se odvijaju u vašoj glavi ne daju vam mira niti mogućnost da se potpuno posvetite konkretnim izazovima koji su pred vama. Interakcija i komunikacija sa ljudima u vašem okruženju može naići na prepreke i komplikacije sa kojima ćete morati da naučite da se nosite, ali i da izađete na kraj. Možda ste ubeđeni da ste baš vi u pravu, ali to neće biti tačka spoticanja, već vaš način izlaganja i izražavanja. Podrška partnera ili saradnika ove nedelje može imati značajnu ulogu za vas i vaš zajednički odnos.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Paraliza i nemogućnost donošenja racionalnih odluka je ono što vas može zateći sredinom nedelje, kada opcija povlačenja i osamljivanja može delovati primamljivo. Bitno je da ne donosite brzo odluke, već da sagledate još jednom opcije i čitavu strukturu onoga što vam ove nedelje okupira misli. Pokušajte da ispravite potencijalne greške koje isprva niste mogli da sagledate. Ukoliko vam je u planu bitan intervju ili razgovor za posao, pripremite u svom arsenalu najbolje oružje koje će biti odraz vaših pozitivnih komunikacionih sposobnosti, dok ćete svoje emocije uspeti da stavite pod kontrolu.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.