Nedeljni horoskop od 18. do 24. aprila

OVAN

Sklad u odnosu sa partnerom je ono što većina pripadnika ovog znaka može očekivati ove nedelje. Finansijski boljitak je nešto čemu se mogu nadati Ovnovi koji su pronašli način da usklade svoje prohteve sa onim što im je univerzum ponudio. Tvrdoglavost uspešno ostavljate iza sebe i lakše prihvatate situacije koje vam dolaze u susret i onda kada ste otpustili sve kočnice uviđate da je komunikacija sa okolinom laganija i prijatnija.

Mesečni horoskop za APRIL 2022.

BIK

Komunikacija sa partnerom ili ljudima koje smatrate bliskim postaje u ovom periodu iskrenija i otvorenija. Onda kada obe strane ostave iza sebe očekivanja i priđu sa većom dozom razumevanja i ljubavi, preokret postaje neminovnost. Druženje sa prijateljima i razmena informacija stvara veću prisnost i udruživanje. Pomoć drugima može i vama doneti preokret, jer vam univerzum isporučuje ono što i vi pružate drugima.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Možda ste do sada imali osećaj da tapkate u mestu ili da još niste sigurni kojim putem bi trebalo krenuti, ali se već na početku nedelje stvari pokreću na bolje, u vašu korist. Bilo da je odluka vaša ili se iznenada na vašem horizontu pojavljuje prilika koju ste čekali, sigurno je da nećete uspeti da ostanete hladni i neaktivni. Na polju posla atmosfera se usijava, ali je za sada najbolje da ostanete pri svom delu posla i da previše ne “odskačete” od većine.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.