Nedeljni horoskop od 22. do 28. novembra

OVAN:

Planetarne pozicije ukazuju da je pred Ovnovima širi spektar mogućnosti, ali da od njihovog senzibiliteta i volje zavisi da li će se upustiti u odnos i koliko će sebe uneti u isti. Zauzeti Ovnovi mogu iskusiti boljitak na polju intime. Vreme za ljubav je tu, ali na vama je da mu se prepustite. Pored ljubavnog plana, već početkom ove nedelje potrebe za stabilnošću unutar doma rastu i idu ruku pod ruku sa materijalnom sigurnošću. Pratite ritam prosperiteta i ljubavi koja vas poziva na igru.

BIK:

Vaše polje sticanja znanja je izuzetno naglašeno, ali čini se da ćete biti prinuđeni da odbacite neka prethodna uverenja i razmišljanja da biste implementirali nova znanja. Planetarna postavka neba od vas zahteva otvoren um i mogućnost prihvatanja novih principa i stavova, ali ključ svega leži u suštinskom razumevanju da biste mogli naučeno primeniti i u praktične svrhe. Oslonite se na druge i dozvolite im da iznesu svoje mišljenje. Ključ svih nesporazuma leži u komunikaciji.

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

BLIZANCI:

Ljubav i partnerski odnosi ove nedelje postaju centar zbivanja u vašem životu. Neka dešavanja zahtevaće da sve drugo ostavite po strani i da svoju energiju preusmerite na odnos sa partnerom. Putovanje je za pojedine pripadnike ovog znaka vrlo izvesno, a na istom možete doživeti zanimljive susrete i ostvariti nova poznanstva koja vas brzo mogu uvesti u vezu. Za one predstavnike koji pak ne planiraju putovanje, potencijalnog partnera mogu susresti na najjneočekivanijim mestima.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.