Nedeljni horoskop od 25. aprila do 1. maja

OVAN

Potreba za izolacijom i distancom je sve jača, što je i poželjno ukoliko radite na planiranju ili čekate da informacije koje su vam potrebne pronađu put do vas. Komunikacija sa vama bliskim ljudima može biti svedena na minimum, ali je dostizanje duševnog mira ono što će vam pomoći da se pripremite za aktivan kraj proleća i početak leta. Napravite maraton serija i filmova ili odaberite da svoju aktivnost ispoljite kroz neku duhovnu disciplinu.

Mesečni horoskop za APRIL 2022.

BIK

Svoje ciljeve možete podrediti ciljevima grupe u kojoj se nalazite. Pojačana empatija i saosećanje vodiće vas ove nedelje, gde ćete u pojedinim slučajevima staviti tuđe potrebe ispred svojih. Neki od pripadnika ovog znaka pronaći će ljubav unutar kruga prijatelja i poznanika, dok će drugi obratiti pažnju na “princa na belom konju” koji im se našao kada im je bilo potrebno. Predostrožnosti radi – skinite ružičaste naočare sa očiju.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Tajni planovi, sastanci i razgovori i preliminarni dogovori je ono što će obeležiti ovu sedmicu mnogim Blizancima. Čvrsto se držite svojih stavova i principa, dok je želja za konkretizacijom željenih ciljeva jako prisutna. Situacija na poslovnom planu je bez većih dešavanja i oscilacija i čini se da novine koje su nedavno implementirane ležu na svoje mesto. Nagrada u vidu povišice dočekaće najkreativnije među ovim znakom zodijaka.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.