Nedeljni horoskop od 25. do 31. oktobra

OVAN:

Kako nedelja bude odmicala osetićete se sve snažnije u mnogim životnim sferama. Pojedini pripadnici ovog znaka su osetili izazov na zdravstvenom planu, pa boljitak mogu očekivati već krajem nedelje. Ukoliko su odnosi bili polje koje vam je zadavalo brige, ili možda osećate da ste previše pružili i da na kraju niste dobili očekivani rezultat, to će biti razlog za vaše povlačenje kako biste dobro promislili i odlučili šta vam je najpametnije činiti. Vaš emotivni život dolazi u žižu vašeg interesovanja.

Mesečni horoskop za OKTOBAR 2021.

BIK:

Fokusna tačka za većinu pripadnika ovog znaka ove nedelje biće intimni odnosi. Ulazak u dubinu odnosa sa partnerom može značiti i podizanje vašeg odnosa na viši nivo. Ipak, niste računali na borbu za autoritet i raspodelu odgovornosti. Podrška i razumevanje je ono što očekujete od svojih prijatelja, pa ipak pripremite se da prvo čujete reči kritike od njih. Rad u kolektivu donosi mnoge benefite za zajednicu, pre svega zajedničkim snagama možete pre stići do željenog cilja nego kao pojedinac.

BLIZANCI:

Proteklih mesec dana stagnacija i blokade je ono što je blokiralo vašu energiju za željenim radom i kretanjem. Ove nedelje je najbitnije da ne prelazite svoje granice mogućnosti i da date sebi vremena da uhvatite pređašnji tempo. Poređenje sa drugima vam neće doneti ništa do frustracije, zato ako procenite da nemate dovoljno snage da istupite kao pojedinac, a vi se pridružite kolektivu. Odredite svoj tempo i držite ga se.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.