Nedeljni horoskop od 28. februara do 6. marta

OVAN

Imate dovoljno energije i volje da iznesete ove nedelje sve što ste planirali i što se pred vas stavlja. Koliko su dešavanja i situacije u kojima ćete se naći u skladu sa vama i vašim potrebama je ono što bi trebalo posebno razmotriti. U isto veme imate želju za akcijom, dok jedan deo vas želi da se povuče sredinom nedelje i ostavi sve obeveze iza sebe. Istina je da možete dosta toga postići, ako uskladite svoje želje sa akcijama.

Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

BIK

Partner ima dovoljno snage za oboje, zato se ne ustručavajte da se na njega oslonite u zajedničkim akcijama ili u kriznim situacijama. Donošenje jedne ozbiljne odluke otvara pred vama nove mogućnosti i proširuje vaše horizonte. Ova odluka se može ticati nekog putovanja ili planiranja istog, dok pojedini pripadnici ovog znaka mogu svoju energiju usmeriti ka podizanju svog nivoa znanja na viši nivo. Nove ideje i nova otkrića dovode vas do boljeg razumevanje sebe i svoje okoline.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Sve odlagano tokom januara meseca može ponovo biti aktivirano, zato ona polja koja su doživljavala stagnaciju ili u kojima je postojala određena doza neizvesnosti dobijaju konačni preokret i moguće razrešenje. Pojedini pripadnici ovog znaka doneće vrlo bitne i krucijalne odluke koje se mogu ticati preseljenja u inostranstvo, udruživanja sa novim socijalnim grupama ili započinjanja edukacije u okviru profesionalnog usmerenja.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.