Nedeljni horoskop od 29. novembra do 5. decembra

OVAN:

Pred vama je nedelja u kojoj će vaše emocije biti i dalje naglašene, ali u kojoj ćete birati da li i kome želite da ih pokažete. Romatičnost nije vaša jača strana, ali već početkom nedelje poželećete da držite partnera bliže sebi. U sferi posla možete se pronaći u ulozi lidera i spremni ste da brzo i racionalno donosite odluke. Ukoliko želite da uvećate svoje znanje u nekom domenu sačekajte vikend, što je i najpovoljniji period za bilo koji početak ove vrste.

BIK:

Vreme za ljubav je pred vama i neki od pripadnika ovog znaka dobiće izjavu ljubavi od osobe koju su smatrale bliskom. Da li ćete napraviti korak dalje i uzvratiti osećanja, ili ćete ostati u zoni prijateljstva, umnogome će zavisiti od vas. Ukoliko imate osećaj da vaš trud na poslu nije dovoljno cenjen, najbolje što možete učiniti je da razmislite i stavite na papir kakve su vam šanse da trenutnu situaciju popravite i na koji način možete unaprediti svoje veštine. 

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

BLIZANCI:

Imate osećaj da se sve oko vas brzo dešava, a zapravo ste sami sebe smestili u centar zbivanja i testirate svoje mogućnosti multitaskinga. Zato će i odnosi sa kolegama i partnerom biti za vas od velikog značaja ove nedelje. Povoljan je period za pregovore i pronalaženje zlatne sredine kada je poslovna saradnja u pitanju. Iznesite ideje za koje smatrate da mogu biti uspešne, možete biti prijatno iznanađeni tuđom reakcijom.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.