Nedeljni horoskop od 6. do 12. decembra

OVAN:

Ove nedelje mogu se odviti vrlo važni potezi na polju vaše karijere, koji će od vas zahtevati veliku odgovornost i istupanje iz zone komfora, a sve zarad transformacija koje možete očekivati u narednih godinu dana. Svesni ste svojih slabih tačaka i nesigurnosti, ali imate snage da premostite sve prepreke koje vam se mogu naći na putu. Saradnja sa ljudima od autoriteta ovaj proces može samo ubrzati, dok je učenje novih veština neminovnost.

BIK:

Osećaj stagnacije je ono što vas može pogoditi ove nedelje, naročito na emotivnom nivou. Sećanje i vraćanje u prošlost vas mogu obuzeti, dok će pojedini pripadnici ovog znaka otkriti istinu koja je dugo bila od njih skrivena, ili su istu jednostavno ignorisali. Promena koja će uslediti na polju vaših životnih stavova kao i čitav proces trajaće naredna tri meseca. Sve što vam je potrebno za vaš dalji napredak proći će ozbiljnu reviziju. 

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

BLIZANCI:

Transformacija koju doživljavate gotovo preko noći biće osetna, ali i jasno vidljiva i drugima sa kojima ćete stupiti u kontakt ove nedelje. Vaš razdragan duh ostavljate po strani dok ozbiljnost, jaka logika i praktičnost postaju vaše najnaglašenije osobine. Istraživački i pomalo detektivski duh ne dopušta vam da propustite niti jedan detalj, a psihološko profilisanje drugih postaje vrlo zanimljiva igra. Ukoliko želite da nekome pomognete i pružite mu savet, pokušajte prvo da ublažite i preoblikujete informacije u svom umu, pre nego što ih izgovorite.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.