Nedeljni horoskop od 6. do 12. juna

OVAN

Želite da se što pre uhvatite u koštac sa svojim ciljevima ove nedelje. Koliko god bili ushićeni zbog toga nemojte prelaziti svoje mogućnosti i ne testirajte svoje limite ovih dana, jer vam to može doneti više štete nego koristi. Vaša volja i upornost su jaki i čini se da se ceo univerzum urotio da vam pomogne na putu ostvarenja želja. Polje finansija postaje stabilno, a možete se osloniti i na podršku partnera i saradnika.

Mesečni horoskop za JUN 2022.

BIK

Znate ko ste i svesni ste sebe i svojih mogućnosti i zbog čega ćete mnogo bolje znati da procenite situacije u kojima ćete se naći ovih dana, kao i prilike koje će vam biti pružene. Iskoristite energiju ove nedelje kako biste se više udružili sa istomišljenicima i interesantnim ljudima. Izlazak iz zone komfora i rutine spojiće vas sa ljudima koji upravo imaju ono za čime ste vi u potrazi. Recite “da” zabavi.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Period stagnacije za vas je gotov. Sva polja koja su bila “na čekanju” polako se aktiviraju u vašu korist, a na vama je da ih ponovo pogurate u željenom smeru. U protekle tri nedelje promene na koje niste računali, a koje su vam možda “pomrsile konce”, sada vam mogu ići u prilog. Iz celog perioda izlazite malo mudriji i sa većim emotivnim i mentalnim kapacitetima. Uvidi koje ste stekli pomoći će vam da mnogo bolje sagledate svoje potencijale, ali i da poradite na svojim nedostacima.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.