Nedeljni horoskop od 7. do 13. marta

OVAN

Ova nedelja je idealan period za sve Ovnove za započinjanje novih prijateljstava ili romantičnih odnosa. Vaša pažnja će se pomeriti sa postizanja sopstvenih ciljeva na želje i potrebe vaših bližnjih. Iskoristite priliku i izađite iz socijalnih okvira na koje ste navikli i upoznajte nove, zanimljive ljude.

Predhodni period je za većinu Ovnova bio naporan i iscrpljujuć. Ove nedelje imate priliku da ostavite mnoge brige iza sebe i uz pomoć partnera okrenete svoj fokus u nekom novom smeru.

Mesečni horoskop za MART 2022.

BIK

Bikovi ove nedelje imaju želju da raskrste sa nekim starim navikama na poslu i okrenu novi list. Pokažite svoju urođenu sposobnost da vodite i drugi će vas slediti. Oslobodite se starih obrazaca i pokrenite svoju karijeru u novom smeru koji će vas više ispunjavati.

Ovo je i dobra nedelja za donošenje odluka u kom smeru želite da se nastavi vaš romantični život. Ako ste u proteklom periodu imali niz problema sa partnerom, sada je vreme da se stvari raščiste.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Ova nedelja je izuzetno povoljna za rad na svim vrstama kreativnih projekata. Udružite se sa ljudima koji razmišljaju slično kao vi i bacite se na posao. Sanjajte velike snove i vaš rad može prerasti u projekte koji mogu učiniti ovaj svet malo boljim mestom.

Bićete u prilici da proširite svoje poglede na svet, moguće kroz poznanstvo i kontakt sa osobom iz inostranstva. Ako želite da svoje talente ove nedelje i unovčite, slobodno se oprobajte u marketingu, bićete iznenađeni rezultatima.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.