Nedeljni horoskop od 8. do 14. novembra

OVAN:

Ova nedelja može biti izazovnija od prethodnih, najpre zbog dešavanja koja u vama mogu izazvati bunt. Nadređeni ili osoba od autoriteta mogu vaše strpljenje staviti na test. Lekcija koju bi trebalo naučiti u ovom periodu bila bi ne ulaženje u sukob i borbu zarad dokazivanja, jer je gubitak u tom slučaju neminovan. Usmerite tu energiju za postizanje konstruktivnijih planova koje ste sebi zadali.

BIK:

Primetićete da od ove nedelje možete lako kontrolisati svoja osećanja, ali i da racionalnije donosite odluke. Pragmatičnost kada je novac u pitanju nije bila vaša jaka karakterna osobina, no sada je dobro započeti štednju, ali i osloboditi se nepotrebnih troškova. Ako se ipak upustite u šoping ove nedelje, izaberite kvalitet iznad kvantiteta. Planetarna slika vašeg neba podržava studije, putovanja i sve vrste istraživanja.

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

BLIZANCI:

Planetarne pozicije intenziviraju dešavanja na polju vašeg posla i svakodnevice koja će direktno uticati na vas. Odnosi sa kolegama donose ozbiljnije trenutke krize, pa je mudro zaobići sve prečice, jer sve takve akcije i propusti mogu biti sankcionisani. Kontrola i nadzor je nešto na šta niste navikli, ali vas sva ova dešavanja mogu naterati da se angažujete i potražite nove poslovne mogućnosti za sebe.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.