Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula

OVAN:

Vaša energija je na izmaku i za vas počinje period u kom je potrebno da drastično usporite svoj tempo. Za početak razmazite malo sebe i uživajte u onim stvarima koje čine da se osećate dobro. Mnogi Ovnovi će intenzivnije razmišljati o novcu i sticanju istog, dok će pojedini predstavnici ovog znaka uvećati svoju dobit ili pronaći za sebe isplativiju poslovnu ponudu. Mirniji period na ljubavnom planu daje vam priliku da uživate u životu punim plućima.

BIK:

Planeta akcije i energije ulazi u vaš znak, a to donosi veliku promenu na polju emotivnog i poslovnog partnerstva. U proteklih nekoliko meseci partner je imao stresniji i intenzivniji period što je uticalo i na vašu komunikaciju, ali od ove nedelje zvezde su na vašoj strani, i što je još važnije, vi ćete imati moć da situaciju okrenete u svoju korist. Do kraja nedelje pojaviće se i sjajne mogućnosti za partnerstvo i saradnju, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Ugrabite svoju sreću.

BLIZANCI:

Na samom početku nedelje okrećete svoj fokus ka finansijskom sektoru, porodici i privatnosti. Racio je potisnut od strane emocija, pa ćete sada sve akcije i odluke donositi na osnovu emotivnog impulsa. Ovo će biti povoljan period u kom ćete otkriti kako se zaista osećate u svojoj koži, a unutrašnji kompas daće vam nesumnjivo prave smernice. Finansijska sigurnost postaje imperativ, a dobre odgovore na pitanja ovog tipa možete pronaći u svom bliskom okruženju.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels