Vikend horoskop od 10. do 12. decembra

OVAN:

Poruke do vas mogu stići na najčudnije načine ovog vikenda. Ono što vam vaša podsvest može uputiti biće posebno bitno za vas, jer će mnogim pripadnicima ovog znaka pružiti važne smernice. Izuzetno je bitno da se prepustite intuiciji, jer vas ona može voditi i kroz najteže situacije sa kojima se možete susresti. Nedeljno popodne odvojite za sebe, jer će se energija tada promeniti u vašu korist, čineći vas mnogo otvorenijim i druželjubivijim.

BIK:

Ovaj vikend je idealan za one predstavnike ovog znaka zodijaka koji žele da spoje lepo sa korisnim. Druženje i bolje upoznavanje kolega i saradnika će vam svakako ići u prilog, a u perspektivi može uticati i na dalja dešavanja u budućnosti. Potrudite se da budete objektivni, jer ovog vikenda možete doneti vrlo brze zaključke na osnovu “već viđenog”, odnosno pređašnjih iskustava. Promenite perspektivu i vaše misli će vas pratiti.

BLIZANCI:

Spremni ste da poboljšate odnose na poslu, ali se u vama i dalje javljaju emocije povodom nečega što ne možete tako lako zaboraviti i oprostiti. Pitanja i situacije koje se pred vama postavljaju mogu vas lako uvući u dramu koja nije vaša briga, a koja bi mogla postati ukoliko pristanete na tu igru. Porodična okupljanja na pojedine predstavnike ovog znaka mogu imati kontraefekat od očekivanog. Ne ignorište stvari koje su iza vas već neko vreme.

RAK:

Imate pravo na svoje stavove i verovanja i to vam niko ne može osporiti, ali možda vam je ovog vikenda zamagljen vid i neke stvari ne možete objektivno sagledati. Putovanje ili poseta nekom mestu koje je za vas posebno važno može vam prijati i navesti vas da mnoge stvari u životu posmatrate drugačije. Izaberite destinaciju i saberite svoje misli, pre nego što se upustite u nove poslovne poduhvate naredne nedelje.

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

LAV:

Ovog vikenda možete shvatiti da za nešto niste bili u pravu, ili da ste neke stvari skroz pogrešno razumeli. Kako god bilo, dajte sebi vremena da dobro razmislite o svemu, a jedno vikend putovanje vam u tome može pomoći. Za one Lavove koji žele da obnove svoju intimu sa partnerom ili su spremni da više otvore svoje srce i priznaju svoje emocije, ovo može biti odličan trenutak. Odvojite vreme za sebe i za sve ono što zaista smatrate bitnim.

DEVICA:

Možda neće baš sve ići tačno po planu, ali dosta toga će vam ići na ruku ovog vikenda. Nemojte zamerati puno partneru, jer fokusirajući se na sitnice propuštate mnogo lepih trenutaka i zaboravljate sve ono što vaš odnos čini skladnim. Umesto brojanja grešaka, prepustite se jedno drugome uz neki film ili šetnju u prirodi. Vikend je takođe povoljan za razrešavanje nekih finansija koje ste možda ostavili za kraj godine.

VAGA:

Prigrlite promene koje dolaze i prepustite se transformaciji koja je na korak od vas. Grčevito držanje „pravih vrednosti“ ili nekih stavova koji su vam drugi usađivali od malih nogu je nešto što traži promenu i prihvatanje neminovnosti. Ovo mogu biti i duboke emocije koje ste potiskivali, ili emocije koje okolina nije dozvoljavala jer su iste odraz slabosti. Zato je ovaj vikend za vas pravo oslobađanje od nepotrebnih stega, a strast će vam pokazati koji je najbolji put za vas.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

ŠKORPIJA:

Neke ozbiljne razgovore sa voljenom osobom ćete ovog vikenda teško moći da izbegnete, a možda ne bi ni trebalo. Napravite dobru atmosferu i bez tenzije pokrenite konverzaciju u željenom smeru, pre nego što to učini partner. Jako je bitno da odredite pravu meru i da ne širite priču na nebitne detalje, već da se držite suštine i poente. Vreme za romantične trenutke sa partnerom je idealno, a ono će vam dati snagu da sebe i svoj život mnogo bolje organizujete.

STRELAC:

Nelagodnost ili stres koji ste nedavno doživeli može uticati na vaše raspoloženje samo ako mu vi to dozvolite. Ponavljanje istog filma i emotivno reagovanje ne može promeniti situaciju, ali vi možete promeniti svoj repertoar. Zamenite kasetu u glavi i razmislite o budućnosti koju za sebe želite i koja bi vam donela istinsku radost i sreću. Tu negde između redova pronaći ćete mnoge informacije koje vam mogu biti od koristi za donošenje daljih odluka.

Pročitajte još i: Ljubavne astro prognoze za predstojeće praznike

JARAC:

Možda sve što ćete čuti ovog vikenda neće biti istina, ili će informacije koje budu dolazile do vas biti nepotpune. Igranje gluvih telefona i nedovoljna obazrivost vas mogu odvesti na pogrešan put, zato proverite sve usmene i pisane podatke na koje ste upućeni. Ne dozvolite da vas nečija nemarnost i nedovoljna posvećenost izbace iz takta. Istina je da nisu baš svi odgovorni kao vi, iako biste možda to baš vi podrazumevali.

VODOLIJA:

Mešanje prijateljstva i posla ovog vikenda se ne čini kao najbolja solucija. Pre nego što pristanete na bilo šta postavite hiljadu i jedno pitanje, pa tek onda stavite u misaoni proces sve poznate i nepoznate činioce. Kratko putovanje, šetnja u prirodi ili izlazak iz rutine bi vam svakako prijali ovog vikenda, zato se potrudite da unesete neku novinu i iznenadite sebe novim prilikama, mogućnostima i ljudima.

RIBE:

Vaši snovi mogu biti vaš veliki pokretač ovog vikenda, pa ipak setite se da dotaknete zemlju i da sve informacije koje do vas dopiru provučete kroz filter. Neko može plasirati neistine i čekati vašu reakciju. Emotivno možete biti izazvani, ali može vam biti zanimljivije da se postavite u ulogu detektiva i posmatrate kako ista osoba reaguje na vaše nereagovanje i pasivnost. Neki odnosi se ovog vikenda mogu promeniti – u kom smeru, pitanje je okolnosti u kojima se oni nalaze.

Foto: Pexels

Autor horoskopa: Godrana Antić