Vikend horoskop od 11. do 13. februara

OVAN:

Ovog petka bi pažnja trebalo da vam bude usmerena na prosperitet, kako poslovni, tako i porodični. Rukovodiocima među vama može danas manjkati samopouzdanja, ali to ne treba da umanji vašu asertivnost ili čvrstinu u stavovima. Subota i nedelja vam pružaju podršku u rešavanju nekih porodičnih pitanja koja ovog puta mogu biti razrešena sa lakoćom. Porodica od vas iziskuje dosta energije, ali zarad unutrašnjeg mira pojedine probleme ne bi valjalo odlagati niti preskakati.

BIK:

Energije ovog petka su veoma nestabilne, tako da bi bilo najbolje da postupate danas veoma oprezno. Ovo se odnosi na finansijska pitanja, ali i na odnos sa partnerom, kome biste mogli danas uputiti naročit gest pažnje, ili s njime provesti kvalitetno vreme. Uzaludno je praviti planove ovog vikenda ako dozvolite unutrašnjem impulsu, nestrpljivosti i nadasve tvrdoglavosti da vas vode. Ovakvo ponašanje vas lako može uvući u konflikt, zato mudro birajte svoje reči i dela.

BLIZANCI:

Više ne znači uvek i bolje, niti cena uvek garantuje kvalitet. Vođeni ovim, najpametnije bi bilo da sebi ograničite budžet kada krenete u šoping ovog vikenda. Možete uvideti da su vaši apetiti porasli, ili da vaše potrebe nadmašuju vaše mogućnosti. Ovo je dobar pokazatelj da bi trebalo da razmišljate u pravcu povećanja svojih finansija, bilo da želite da za sebe zatražite povišicu, ili da obezbedite sebi dodatne prihode.

Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

RAK:

Shvatajući da u nekim raspravama i debatama ne možete pobediti niti doći do konstrutivnog rešenja, lako dižete ruke od objašnjavanja sebe i svojih postupaka. Ne možete promeniti druge ljude, ali zato možete okrenuti novi list i tako se postarati da izbegnete nepotrebni stres. Tokom vikenda vi postajete centar dešavanja oko kojih će se ljudi sami okupljati. Energija radi u vašu korist, zato iskoristite povoljan nalet iste.

LAV:

Osetljivi ste i od vašeg trenutnog raspoloženja će zavisiti sve ono sa čime ćete doći u kontakt ovog vikenda. Svoje ponašanje možete opravdati time što ćete se postaviti prema drugima “prema zasluzi”. Najbolje što možete za sebe učiniti ovog vikenda je da izbegavate stresno okruženje i da iskoristite predstojeće dane relaksirajući se, makar to značilo i totalnu izolaciju od ostatka sveta.

DEVICA:

Što možete danas ne ostavljajte za sutra, osim ukoliko to od vas ne zahteva previše energije i emotivnog uplitanja, u tom slučaju rasporedite svoje obaveze tako da se držite zadatih prioriteta. Potreba za druženjem sa pravim prijateljima je prava doza socijalne interakcije koja vam nedostaje ovih dana. Izaberite da predstojeće dane provedete inspirativno i sa svrhom. Iznenadite sebe, probajte da izađete iz kolotečine koju ste sebi organizovali.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Ovog petka ste preplavljeni idejama i novinama koje želite da implementirate u svoje radno okruženje. Neke obaveze je potrebno završiti po hitnom postupku, dok će se neke same svrstati pod  “moranje”. Izbegavanje onog što bi trebalo završiti može produbiti osećaj nelagodnosti, jer saznanje da vam nešto visi iznad glave vas podseća da kaskate za svojim ciljevima. Promenite svoju listu prioriteta, bolje pre nego kasnije.

ŠKORPIJA:

Možda pružate drugima više nego što vam oni mogu uzvratiti trenutno. Postoji mogućnost da ovog petka ne možete sagledati neki događaj u celosti, zato je najbolje sačekati da se situacija razbistri i da vam se emocije slegnu. Već energija subote i nedelje donosi neku drugačiju priču u kojoj će pojedini pripadnici ovog znaka poželeti da se upuste u neko putovanje, dok će drugi razmišljati u pravcu sticanja novih znanja i veština. Šta god da izaberete, nećete pogrešiti.

STRELAC:

Unutrašnja previranja i sukob emocija je ono što bi pojedinim pripadnicima ovog znaka petak mogao doneti. Možda niste u stanju da ni sebi objasnite zašto se tako osećate, što je ujedno i poziv da pokušate da sagledate malo dublje potencijalne razloge koji vas na to navode. Mudro bi bilo izbeći konfliktne situacije i ne cepidlačiti drugima za svaku sitnicu koja vam smeta, jer ćete time oko sebe samo napraviti začarani krug iz kog nećete tako lako izaći.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Ovog petka obratite pažnju na sitnice, jer vas upravo one mogu izbaciti iz koloseka. Ukoliko ste voljni da načinite bitnije promene u svojoj svakodnevici i odbacite po koju nezdravu naviku, ovo može biti povoljan trenutak za to. Kreativna energija vas prati tokom vikenda, a sve je mnogo zabavnije u dvoje, ili u krugu porodice. Podelite svoju sreću sa drugima, a obaveze koje vam oduzimaju energiju odložite za koji dan kasnije.

VODOLIJA:

Emocije vas ovog petka mogu odvesti predaleko. Pojedini pripadnici ovog znaka razmišljaće o alternativnoj verziji prošlih ljubavi i toga “šta bi bilo kad bi bilo”, dok će kreativne Vodolije voditi impuls da urade nešto sasvim neobično i drugačije. Energija subote i nedelje navešće vas da razmišljate u pravcu završavanja nekih obaveza. Znajte kada da povučete liniju i odredite sebi vreme odmora.

RIBE:

Otvoriti svoje srce drugima može vam teško pasti ako ste se već opekli na istoj vatri. Imajte na umu da nepoverenje koje gajite može samo prerasti u veći problem za koji će vam biti potrebno više vremena da sanirate potencijalnu štetu. Vikend vam donosi mogućnost da nekim nedoumicama stanete na kraj, ali i šansu da sebe pokažete u najboljem svetlu pred onom osobom do koje vam je stalo.

Foto: Profimedia

Autor horoskopa: Godrana Antić