Vikend horoskop od 18. do 20. marta

OVAN:

Vikend Ovnovima donosi neizvesnost prilikom donošenja odluka. Budite oprezni i pokušajte da uzmete sve faktore u obzir. Vodite se izrekom “triput meri, jednom seci”. Sakupite što više informacija i ne stidite se da postavite bitna pitanja.

Pored svega što vam je na umu možete dobiti i interesantnu ponudu. Budite sto posto sigurni u svoj izbor pre nego što donesete konačnu odluku, a ako osetite nesigurnost izbor ostavite za neki drugi dan.

BIK:

Mnogi Bikovi će ovog vikenda dobiti novu ideju koja će im pomoći da unaprede sopstveni život. Obaveze koje vas očekuju mogu vam delovati preobimno ili preteško, ali uz malo opuštenosti i zdravu dozu humora bićete u stanju sve da završite na vreme.

Ukazaće vam se nove informacije koje će vas navesti da preispitate svoje mišljenje o nekoj osobi ili događaju. Budite malo fleksibilniji i pokušajte da sagledate stvari iz novog ugla.

BLIZANCI:

Blizanci će imati uspešan i produktivan vikend. Čega god da se uhvatite, ići će vam od ruke. Dobar je momenat da položite neki ispit ili test, ili ispregovarate bolje uslove za sebe na poslu ili za neki svoj projekat. Budite obazrivi da svojim uspesima kod drugih ne izazovete zavist ili čak povredite nečija osećanja.

Vaše (opravdano) samopouzdanje krajem vikenda može dovesti do sukoba sa nekim od bližnjih. Ako je neophodno zadržite svoje mišljenje za sebe, ili budite spremni na izvinjenje.

Mesečni horoskop za MART 2022.

RAK:

Dobar je momenat da konačno imate taj emotivni razgovor sa voljenom osobom koji ste već neko vreme odlagali. Vreme provedeno sa porodicom i najbliskijim prijateljima će vas ovog vikenda ispuniti radošću i pozitivnom energijom. Ako je moguće odložite svoje obaveze kako biste imali više vremena da provedete sa bližnjima.

Krajem vikenda imaćete želju da dobro očistite ili preuredite svoj prostor. Nije neophodno da sve uradite sami, prijatelji su tu da vam pomognu.

LAV:

Ovaj vikend Lavovima donosi brz i energičan tempo na poslovnom planu. Pazite da vaša volja ne zaslepi vaš razum i da se vaša odlučnost ne pretvori u brzopletost. Dobro promislite svoje akcije i ako je potrebno konsultujte se sa kolegama u koje imate poverenja ili sa bliskim prijateljem.

Kako budete završavali sa obavezama za ovu nedelju, imaćete želju da započnete intelektualni razgovor sa voljenom osobom. Budite oprezni da razmena mišljenja ne preraste u besmislenu raspravu.

DEVICA:

Vaš um će ovog vikenda raditi brzo i efikasno. Bićete u stanju da razrešite i najkompleksnije probleme, kako za sebe, tako i za svoje bližnje. Dobar je period i da započnete ili razvijete neki plan za koji do sada niste imali vremena.

Vrlo je moguće da ćete krajem vikenda imati neku nepredviđenu situaciju vezanu za novac. Šta god da se dešava ostavite emocije po strani, držite se razuma i iz razgovora izostavite sve detalje koje nije apsolutno neophodno pomenuti.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Ovog vikenda Vagama će se ukazati mnoštvo novih prilika i ideja, ali samo ako se bace u akciju i izađu iz kuće. Budite u centru zbivanja i kockice će same početi da se slažu. Iskoristite priliku koja vam se pruža i učinite nešto dobro za sebe i svoje bližnje.

Ako prikupite dovoljno informacija, vaš um će biti u stanju da razreši bilo koju nedoumicu. Vaše samopouzdanje neće ostati neprimećeno i nemojte se iznenaditi ako privučete više znatiželjnih pogleda.

ŠKORPIJA:

Škorpije će ovog vikenda imati potrebu da se odalje od ljudi i obaveza koje su ih pritiskale u proteklom periodu i vreme provedu same sa sobom. Svedite komunikaciju na minimum i posvetite se sebi i svom unutrašnjem osećaju. Mnogi odgovori su pred vama i već ih znate.

Suočite se sa činjenicama, jer je vreme za odlaganje prošlo. Priznajte sebi šta je ono što želite i ne želite u svom životu i delajte u skladu sa tim bez straha.

STRELAC:

Vikend je kao stvoren za putovanje i upoznavanje novih ljudi. Vaše emocije i um će raditi skladno i razgovori sa bližnjima teći glatko i prirodno. Ako vam bude bila potrebna bilo kakva pomoć u realizaciji nekog plana, budite sigurni da ćete imati podršku.

Krajem vikenda vaše samopouzdanje može opasti. Bićete u situaciji da preispitate neku svoju odluku, a ako vam se ukažu nove informacije, nemojte se plašiti da odluku i promenite.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Vaša volja i organizovanost vam ovog vikenda mogu ostvariti bilo koji cilj ili plan. Ako dovoljno fokusirate pažnju, ništa vam neće stajati na putu. Budite sigurni da ste najbitnije zadatke odradili sami, jer saradnici ili prijatelji možda neće biti na visini zadatka.

Kada završite sa obavezama dopustite sebi zasluženo vreme odmora. Možda će vam prijati malo samoće, što će vas dovoljno osvežiti za sledeću radnu nedelju.

VODOLIJA:

Stvari se u proteklom periodu možda nisu odvijale onako kako ste očekivali, ali sada dolazi vreme da uvidite da su okolnosti u stvari radile za vas. Uzdržite se od donošenja preranih zaključaka i gunđanja, jer sreća počinje da radi u vašu korist.

Vreme je i da se oslobodite nekih stvari koje vas drže u prošlosti. To mogu biti stare navike, ideje, nerealizovani planovi, ili čak stara odeća ili nameštaj. Napravite mesta za nešto novo u svom životu.

RIBE:

Ribe će ovog vikenda biti preplavljene odličnim prilikama, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Vaš borbeni duh će biti na vrhuncu i ništa što vam se nađe na putu neće predstavljati ozbiljniju prepreku. Dominiraćete u bilo kakvim pregovorima ili raspravama i ovo vam može izuzetno prijati.

Na ljubavnom planu vaši stavovi mogu izazvati bespotrebne rasprave. Nemojte se truditi da partneru dokažete bilo šta, već pokušajte da pronađete zajedničko rešenje.

Foto: Pexels

Autor horoskopa: Godrana Antić