Vikend horoskop od 22. do 24. aprila

OVAN:

Radoznalost je osobina koja će obeležiti vikend većini pripadnika ovog znaka. Udovoljite svojoj znatiželji i upoznajte nove ljude, pronađite neko novo zanimljivo mesto za ispijanje kafe, ili jednostavno promenite frizuru.

Vaše kreativno razmišljanje će vas dovesti do interesantnih novih ideja i bićete željni da ih saopštite ljudima iz neposredne okoline. Neki od njih se možda neće odmah složiti sa vašim pogledom na stvar, zato budite spremni da branite svoje stavove.

BIK:

Mnogi Bikovi će ovog vikenda biti rastrzani između obaveza sa jedne i stvari kojima bi želeli da se prepuste sa druge strane. Moguće je da će vas ovih dana sačekati neke iznenadne ali neodložne obaveze koje vam mogu oduzeti mnogo vremena i energije.

Pokušajte da se fokusirate na ono što je neophodno odraditi, jer što pre sa tim završite, pre ćete imati vremena za odmor. Sasvim je u redu ako kraj vikenda budete želeli da provedete gledajući filmove i serije.

BLIZANCI:

Blizanci će ovog vikenda biti prepuni energije, ali samo od vašeg raspoloženja zavisi da li ćete je iskoristiti na konstruktivan način, ili ćete ići okolo rušeći sve pred sobom. Šta god odlučili, bićete u centru zbivanja i pažnje drugih, toliko da ćete teško moći da se odbranite od telefona.

Pokušajte da svoje vreme ovih dana posvetite nečemu što volite da radite. U protivnom rizikujete da upadnete u apatiju i zapostavite sve svoje obaveze.

Mesečni horoskop za APRIL 2022.

RAK:

Vikend će za većinu Rakova započeti sporo, a vaša želja da jednostavno ostanete u krevetu može vam postati moto dana. Udovoljite sebi, jer nije uvek neophodno da negde jurite i budete preplavljeni obavezama. Malo vremena posvećenog omoru može biti i zdravo i produktivno.

Svojim bližnjima možete da udelite prijateljski savet, a to je da izbegnu ulazak u bilo kakvu raspravu sa vama ovih dana, jer će iz nje izaći pobeđeni, frustrirani, ili i jedno i drugo.

LAV:

Ovog vikenda Lavovi mogu osetiti pad energije, koji se može odraziti i na finansije ili zdravlje. Koncentracija vam neće biti na zavidnom nivou i zato pokušajte da izbegnete ulazak u bitne projekte ili poslovne pregovore. Koliko god se trudili, nekada je jednostavno bolje neke obaveze ostaviti za sledeću nedelju.

Povoljan je period za planiranje putovanja. Prelistajte brošure, ili pozovite agenciju i informišite se o mogućim destinacijama za letovanje.

DEVICA:

Device će u ovom periodu imati želju da troše novac na svoje prijatelje. Možda ćete želeti da voljenoj osobi poklonite kvalitetan komad odeće koji ona sama sebi u ovom trenutku ne može da priušti, ili ćete možda imati želju da sami platite ceo račun u kafiću ili restoranu.

Dobar je momenat da unesete malo nepredvidivosti u svoj život. Ovo mogu biti i male stvari, kao što je drugačiji put do posla, nova hrana, ili odlazak na neko novo mesto. Ne plašite se da eksperimentišete.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Mnoge Vage će ovog vikenda imati tendenciju da bez vidljivog razloga zakomplikuju život i sebi i drugima. Ovo može biti znak da ste premoreni i da vam je samo potrebno malo odmora. Nekada nije neophodno tražiti izgovor da ne radite ništa, jednostavno se odaljite od obaveza i udovoljite malo sebi.

Ako ipak odlučite da vreme provedete u društvu, vaše organizacione sposobnosti će doći do izražaja i drugi će rado pratiti vaše instrukcije.

ŠKORPIJA:

Ako ste ovih dana planirali neko putovanje, sva je prilika da će vaša pažnja ipak biti neophodna kod kuće. Odlaganje putovanja ne mora biti loša stvar, jer ćete ovako neplanirano imati i malo vremena da se posvetite sebi i svojim bližnjima.

Kada završite sa svim obavezama slobodno se opustite i nemojte se osećati loše ako poželite da ne radite baš ništa. Nekada su spontana okupljanja ili susreti upravo ono što vam je neophodno.

STRELAC:

Ovog vikenda ćete teško odolevati iskušenjima, bilo da je u pitanju šoping, izlasci, ili uživanje u slatkišima. Zaslužili ste da sebi date malo oduška i prepustite se uživanju, ali se nemojte iznanaditi ako vas ponedeljak sačeka istanjenog novčanika, ili sa nekoliko dodatih kilograma oko struka. Nađite zdravu meru u onome što radite.

Vaša energija će biti na visini zadatka i nebo vas podržava, iskoristite prednost koju imate u odnosu na druge i bacite se u akciju.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Vaš avanturistički duh se može probuditi ovog vikenda. Bićete željni zanimljivog društva i upoznavanja novih ljudi, a ako vaša radoznalost ne bude zadovoljena sa lakoćom ćete organizovati nešto novo i za sebe i za ljude iz okruženja. Uključite i voljenu osobu u svoje aktivnosti.

Kako dani budu odmicali možete osetiti povećanje otpora u pravljenju planova. Nemojte uporno ići glavom kroz zid, ostavite nešto za sledeću nedelju i dobro se odmorite.

VODOLIJA:

Prepustite se toku ovog vikenda i ne pokušavajte da uradite nešto na silu i po svaku cenu. Možete se naći u neskladu uzmeđu želja i mogućnosti. Fokusirajte se na ono što je realno moguće završiti, a brige ostavite za neki drugi dan.

Krajem vikenda možete dobiti nalet novih ideja. Bićete spremni da svoje vizije podelite sa svetom, često ne birajući reči. Obratite pažnju da slučajno ne uvredite ili povrdite blisku osobu.

RIBE:

Vaša inspiracija i mašta će ovih dana raditi prekovemeno, zato iskoristite nalet pozitivne energije i primenite u praski svoje inovativne ideje. Ne plašite se da se pozabavite i najtežim zadacima, jer ćete bitu u stanju da ih savladate sa neočekivanom lakoćom.

Ako je moguće izbegnite prekovremeno gledanje u monitor i suvoparne tekstove i činjenice. Ovo su dani za kreativnost, umetnost i uživanje sa voljenom osobom.

Foto: Unsplash

Autor horoskopa: Godrana Antić