Vikend horoskop od 3. do 5. decembra

OVAN:

Intelektualno povezivanje sa ljudima je baš ono što vam je potrebno da biste bar deo ovog vikenda kategorisali kao odmor. Putovanje, kratka poseta ili porodični ručak je ono što bi vam najviše prijalo, dok je nedelju pametno usmeriti ka postavljanju na noge nekih planova i ciljeva o kojima ste razmišljali. Pojedini pripadnici ovog znaka dobiće prilike ili ideje koje će im pomoći da postave za sebe novi karijerni put. Potrebno još samo da zakažete viđanje sa pojedinim ljudima već za početak naredne nedelje.

BIK:

Pojedini pripadnici ovog znaka mogu se naći ovog vikenda distancirani od ostatka sveta. Opipavanje terena u odnosima koji vas navode na dublju analizu doneće razočaranje ili sklanjanje magle, što će doneti rasterećenje i konačni sud. Bilo koji zaključak može biti prilično isključiv ukoliko izostavite element komunikacije i ne date šansu drugoj strani da prikaže priču iz svoje perspektive. Nedelja je povoljna za učenje i usavršavanje, dok će pojedini predstavnici ovog znaka razmišljati o putovanju.

BLIZANCI:

Ukoliko postoje nesuglasice između vas i partnera, bilo da je reč o poslovnom ili privatnom segmentu života, ovog vikenda možete očekivati eskalaciju koja će biti neophpdna da bi neke stvari bile izvedene na čistac. Neka nerazrešena pitanja očekivaće od vas pun angažman i dokaz da vam je zaista stalo. Odvojite vreme za sebe i svoje potrebe, ali i dobro o svemu razmislite krajem vikenda, kada će vam baterije za socijalnu interakciju biti na minimumu.

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

RAK:

Za pojedine Rakove radna nedelja se može nastaviti i tokom vikenda. Dok će jedni raditi od kuće, drugi mogu biti previše opterećeni poslom. Rakovi koji ne pripadaju ovoj kategoriji imaće jaku potrebu da se bace na generalno spremanje svog životnog prostora. Oslobađanjem od stvari koje vam više nisu potrebne osetićete veliko rasterećenje, kako prostorno tako i psihološki. Nedelju odvojite za partnera, kada ćete moći i da se prepustite svojim emocijama.

LAV:

Vaš fokus ovog vikenda je na partneru, romansi i generalno ljubavi. Potrebno vam je da iza sebe ostavite nešto što ste partneru zamerali i da sa njim razgovarate o ciljevima i zajedničkim planovima. Neki strahovi koje ste razvili na osnovu pređašnjih iskustava mogu vršiti pritisak na vas, ali i uticati na vaše odluke. Vreme je za otpuštanje tih obrazaca i da sebi i partneru pružite novi početak. Za kraj vikenda obezbedite sebi self-care rutinu, ili unesite u svoju svakodnevicu neku novu pozitivnu naviku.

DEVICA:

Sve pripreme koje ste planirali za svoj dom sada mogu da otpočnu sa realizacijom. Za Device koje imaju privatni biznis ili počinju sa radom od kuće ovaj vikend posebno može biti plodonosan. Stari partneri ili poslovni kontakti koje ste ostavili po strani mogu vam biti od velike pomoći. Osim reda, rada i discipline, usmerite svoju energiju krajem vikenda i na uživanje, ili na nešto što vas lično ispunjava srećom i radošću.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Povezivanje sa ljudima, druženje i komunikacija su ono što možete očekivati od ovog vikenda. Dok će jedan deo pripadnika ovog znaka moći da se pozabavi papirologijom koju bi trebalo finalizirati do kraja meseca, drugi pripadnici ovog znaka mogu se uputiti na kratko putovanje koje im može doneti mnogo lepih trenutaka. Nemojte preskočiti ni porodični ručak i druženje sa rođacima, i njima i vama će biti prijatnije nego što očekujete.

ŠKORPIJA:

Novčana ulaganja i investicije bi mogle znatno uticati na vaš životni standard. Odlučite se da vrednujete i ulažete u prave vrednosti, odnosno u ono što vi smatrate vrednim i čime biste se bavili i da finansijski momenat nije presudan. Novac koji trošite mudro je ove nedelje uložiti i u uređenje svog doma. Razmazite svoja čula ovog vikenda nečim lepim i prijatnim, solo ili sa nekim – na vama je izbor.

STRELAC:

Ovog vikenda možete otkriti neki deo sebe koji je bio potiskivan ili skriven duboko u vašoj podsvesti. Ovo može doći kao iznenađenje, ili će pak eksterni faktori uticati na vas da razmislite o tome ko ste i ko želite biti. Moguće je da u ovom periodu neke vrednosti koje su do sada bile smernica u vašem životu postaju za vas daleka prošlost. Pojedini pripadnici znaka poželeće da svoju pažnju usmere ka novim dugoročnijim ciljevima, ali put koji sebi postavljate zahtevaće od vas i nove veštine i znanja koje tek trebate sticati.

JARAC:

Situacija u kojoj se možete naći ovog vikenda može vas navesti na razmišljanje o životu i pravim vrednostima. Koliko je bitna finansijska stabilnost i šta ona za vas predstavlja pitanje je koje bi trebalo sebi da postavite. Pojedinim Jarčevima ovog vikenda može se pojaviti mogućnost za dodatnu zaradu, kroz projekat sa strane ili neku novu poslovnu priliku. Ostavite sve da prenoći pre nego što donesete konačnu odluku.

Pročitajte još i: Ljubavne astro prognoze za predstojeće praznike

VODOLIJA:

Odnosi sa nekim od prijatelja mogu biti u centru dešavanja ovog vikenda. Pojedine Vodolije biće zahvalne na prijateljstvima koja imaju, ili zbog novih koja se sada pokazuju u dobrom svetlu. Prečesto ste vi bili na onoj strani koja pruža bez ikakvih očekivanja, sada je vreme da se neke stvari okrenu u vašu korist. Ostavite kraj nedelje za sebe i odmor koji vam je više nego preko potreban.

RIBE:

Ovog vikenda pojedini predstavnici ovog znaka zodijaka mogu očekivati promene na polju posla, dok će drugi ove promene iskusiti na polju porodice. Neko će dobiti pohvalu za svoj rad i požrtvovanost, što kasnije može ispratiti i neka nagrada u vidu povećanja plate ili slobodnih dana. Setite se da deo svog vremena ovog vikenda odvojite i za svoje prijatelje, druženje i dobru zabavu pre nego što zakoračite u narednu radnu nedelju.

Foto: Pexels

Autor horoskopa: Godrana Antić