Vikend horoskop od 8. do 10. oktobra

OVAN:

Sve najbitnije poslovne zadatke obavite do ranih popodnevnih časova, jer već petak uveče donosi drugačiju klimu koja može uzburkati vaš ljubavni život. Partner zahteva vašu nepodeljenu pažnju, a zaista ne postoji ni jedan valjani razlog zbog kog bi trebalo da bude drugačije. Istina je da bi ovaj vikend vašem odnosu mogao doneti veću bliskost, dok bi odnos sa većinom ljudi za vas bio umarajuć. Isplanirajte putovanje sa partnerom, a sve brige oko finansija ovog vikenda ostavite po strani.

BIK:

Vaš odnos sa partnerom može biti najbitnija stavka na koju bi trebalo da obratite pažnju ovog vikenda. Stres utiče i na ljude u vašoj okolini, a partner je prva osoba koja se nalazi na udaru kada vam dođe žuta minuta. Ispoštujte kompromise na koje ste pristali, ali unesite i svežinu u svoj odnos. Razmišljajući o trenutnoj karijernoj poziciji, neki Bikovi će shvatiti da ne postoji još mnogo mesta za napredovanje i da je vreme da dobro promisle o tome kako sebi mogu stvoriti takvu mogućnost u budućnosti. 

BLIZANCI:

Taman kada mislite da ste završili svoju radnu sedmicu, na vašem stolu se može pojaviti još nekoliko zadataka koje bi trebalo da završite do kraja dana. Istina je da je potrebno da unesete element zabave u svoju vezu, ali ozbiljniji razgovori sa partnerom mogu vas očekivati već u toku subote. Svaki vaš pokušaj da eskivirate razgovor neće proći. Neki od pripadnika ovog znaka mogu očekivati i poruku ili poziv od bivše ljubavi, pa umesto da razmišljate o tome da li da odgovorite, obratite pažnju na to kako reagujete na tu osobu.

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za oktobar 2021.

RAK:

Vikend je vaše konačno utočište, zato ako ste u mogućnosti petak provedite van kancelarijskog prostora, ili još bolje radeći od kuće. Vikend je vaša obećana zemlja u kojoj želite da radite samo ono što vam duša ište i to vam niko ne može zameriti. Radeći samo ono što vas istinski ispunjava dovodite sebe do apsolutnog mira koji vam je preko potreban. Nedelja je kao stvorena da se pozabavite svojim domom i završite one pojedinosti koje su čekale da se pojavi rupa u vašem rasporedu.

LAV:

Zatvaranje i ušuškavanje u neki svoj svet je ono što energija petka donosi pripadnicima ovog znaka. Ovog vikenda ste selektivno socijalni i zato izaberite samo ono društvo koje bi vam godilo. Ovog vikenda možete obnoviti intimu sa partnerom, ali bi bilo poželjno da razmislite kuda vodi vaš odnos, i da ako do sada niste uplovili u bračne vode razmislite da li oboje idete ka tom cilju. Slobodnim Lavovima se preporučuje da uspore kada je u pitanju ulazak u nove veze.

DEVICA:

Možda poslednjeg radnog dana u nedelji nemate neophodan fokus da završite obaveze koje ste sebi zadali, ali vam zato komunikacija sa kolegama i saradnicima, kao i planiranje naredne nedelje idu od ruke, pa se tome i posvetite. Pridike upućene partneru nisu neosnovane, ali previše pridajete značaja nečemu što su, kada realno sagledate, sitnice. Zapitajte se da li iz vas govori nesigurnost, i razvežite svoj jezik kada je tema emocija otvorena.

Pročitajte još: Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Kada je reč o multitaskingu vi ste maher u tome. Vaše sposobnosti da žonglirate između više zadataka i uloga ovog vikenda biće vidljive svima oko vas. Podelite svoje znanje sa ljudima koje poštujete, i budite spremni da vam ova usluga bude uzvraćena. Zaustavite se pre nego što ovog vikenda kupite nešto što vam zaista nije potrebno, i pre takve odluke razmislite da li se uklapate u planirani budžet. Kontaktirajte osobu koja vam okupira misli ovih dana, ali ne stavljajte odmah sve karte na sto.

ŠKORPIJA:

Držite se instrukcija koje ste sebi odredili, kako biste uspešno i na vreme rešili sve poduhvate koje ste sebi zadali za ovaj vikend. Pažljivo odmerite svoje opcije, ali ne zadržavajte se na detaljima, jer vas oni mogu odvesti u krajnost i naposletku do nezadovoljstva. Pre nego što pružite voljenoj osobi pažnju, budite sigurni da ste isto to i sebi pružili. Odnos sa partnerom možete dovesti u balans samo ako se oboje suočite sa emocijama i blokadama koje su nastale ćutanjem i ignorisanjem.

STRELAC:

Pazite šta želite jer vam se to može i obistiniti – slogan je vašeg predstojećeg vikenda. Ovo ujedno može biti jaka motivacija ili poziv da se dobro zapitate šta je to što za sebe zaista želite i kakve želje šaljete univerzumu. Početkom vikenda možete se naći u nekom svom svetu, razmišljajući o svrsi i vašem ličnom životnom putovanju, da biste već u subotu rešili da otpustite ono što vam više nije potrebno, jer je to ono što suštinski nije više deo vas. Razilaženja, prekid nekog odnosa, ili oslobađanje od materijalnog dolaze sa velikim mirom i garantuju duboku unutrašnju ekspanziju.

JARAC:

Na vama je da izaberete da li početak vikenda želite da provedete sa prijateljima, ili ćete to vreme posvetiti pravljenju planova za stizanje ka višim ciljevima. Čak i kada ste potpuno posvećeni dnevnim obavezama koje obavljate, deo vašeg uma želi da se otrgne i prepusti nečemu što vam od skorije stvara veliko ushićenje. Možda ćete baš ovog vikenda biti u prilici da dublje istražite temu ili aktivnost koja u vama budi strast. Vaš tok misli može prekinuti partner, pa se setite da je za bilo kakav odnos potrebno dvoje.

Pročitajte još i: Ako želite da manifestujete zdravu i harmoničnu vezu, mlad Mesec u Vagi je savršen trenutak za to

VODOLIJA:

Vaš entuzijazam prepoznaju i drugi oko vas i voljni su da vam priskoče u pomoć. Ukoliko osetite da vas strah od konačnog ishoda sputava, obratite se saradnicima kako biste čuli i njihovo mišljenje. Planetarne pozicije vam ovog vikenda mogu doneti neke vesti ili informacije koje se tiču vaših planova, dok će pojedine Vodolije imati mogućnost, ili pak ideju da se upuste u neku novu pustolovinu koja se tiče dodatnog obrazovanja. Imate apsolutnu podršku partnera kakvu god odluku da donesete.

RIBE:

Možete očekivati promene na radnom mestu ili u okviru vaše zajednice, i tako očekivana rutina dobija preokret. Na vašu sreću, promenljivi uslovi mogu stvoriti mogućnosti koje bi vam mogle koristiti, i stoga budite spremni da to maksimalno iskoristite. Vaša pojava i nastup privlače pažnju i u tom procesu možete uživati, ali ako svoje srce niste još nikome poklonili, ne žurite sa tom odlukom. Držite se svojih principa i kriterijuma koje ste nedavno postavili.

Foto: Pexels

Autor horoskopa: Godrana Antić