Porodica Kardašijan-Džener potpisuje novi višegodišnji ugovor sa servisom Hulu

Pre tri meseca, porodica Kardašijan-Džener objavila je odluku da prekine snimanje rijalitija „Keeping Up with the Kardashians“, koji se emitovao na E! tokom 14 godina. „Teška srca doneli smo odluku sa celom porodicom da se oprostimo od emisije“, napisala je Kim Kardašijan na svom Instagramu. „Da nije ove emisije, ne bih bila ovde gde sam danas. Neverovatno sam zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu u proteklih neverovatnih 14 godina. Ova emisija nas je učinila onim što jesmo i zauvek ću biti dužna svima koji su imali ulogu u oblikovanju naše karijere i zauvek su promenili naše živote “.

Ali, kako se ispostavilo, sve je bilo u vezi sa novim ugovorom. Sada je postalo poznato da su Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan, Kortni, Kendal, Kajli i Kris Džener potpisale višegodišnji ugovor za „stvaranje globalnog sadržaja“ koji će se emitovati isključivo na Hulu streaming video usluzi u SAD-u i na platformi Star na međunarodnom nivou.

Premijera novog sadržaja poznate porodice treba da se održi krajem 2021. godine.

„Uzbuđeni smo što ćemo objaviti naše novo, višegodišnje partnerstvo sa Huluom i Starom i šta dolazi na @hulu 2021. godine“, napisala je na Twitteru 65-godišnja Kris. Njene ćerke su označene kratkim hashtagovima #HULU2021.

@khloekardashian / Instagram