Ovo smo svi čekali: Veliki povratak Džona Snoua

Kako prenosi Hollywood Reporter Kit Harington je potpisao ugovor za ponavljanje najpoznatije uloge u svojoj karijeri – lik Džona Snoua u “Igri prestola”.

Spin-off serija bi trebalo da se snima za HBO Max platformu, a razrešavaće pitanja o sudbinama likova nakon “Igre prestola”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by India Today (@indiatoday)

Iako ni HBO Max, ni Kit Harington nisu potvrdili, a ni demantovali glasine o snimanju serije, fanovi uveliko razglabaju o tome šta bi u njoj sve moglo da se dešava.

Podsetimo (ne čitajte ako niste gledali Igru prestola), u osmoj i poslednjoj sezoni jedne od najgledanijih serija na svetu Džon Snou otkriva da je njegovo pravo ime Aegon Targarijen i da je potencijalni naslednik Gvozdenog prestola. U finalu serije proteran je iz Vesterosa i putuje severno od Zida da živi s Divljanima – kako bi ostavio stari život iza sebe.

Glumac je poznat po tome što je izdržao neka od najzahtevnijih snimanja Igre prestola, uključujući 11 nedelja noćnih snimanja, zimi, poslednje sezone u Severnoj Irskoj.

Javno je govorio o uticaju koji je igranje Džona Snoua imalo na njegovo mentalno zdravlje, što ga je na kraju navelo da se prijavi na rehabilitaciju 2019. godine.

Otkako se Igra prestola završila, Harington se pojavio u Marvelovom filmu Eternals iz 2021, a zapažena je i njegova uloga u predstavi Henri V.

Dok se ne legenda o Džonu Snou ne nastavi, obožavaoci serije koja je nastala po romanima Džordža RR Martina (koji je, navodno, i sada zadužen za pisanje scenarija), uživaće u seriji House of the Dragon, koja priča o događanjima koji su desili pre radnje u seriji Igra prestola i fokusirati se na porodicu Targarijen.

Tekst: J. M.

Fotografije: Profimedia, Instagram