Kijanu Rivs nastavlja svoj strip serijal

Izašao je BRZRKR 2.

Okarakterisan kao najskormniji glumac u Holivudu, Kijanu Rivs ne samo da izgleda kao da ga slava uopšte ne zanima, već u poslednje vreme živi najbolje dane u životu. Nastupa sa svojim bendom Dogstar, uživa u ljubavi sa dugogodišnjom partnerkom, umetnicom Aleksandrom Grant, snima smešne videe za društvene mreže i učestvuje u kreiranju stripova. Poslednji “hobi” radi toliko uspešno da je nedavno objavljen nastavak njegovog stripa BRZRKR, koji sada može da se nađe i kod nas.

System Comics, izdavačka kuća iz Beograda upravo je objavila drugi nastavak BRZRKR, koji KIjanu potpisuje kao kreator i koscenarista. Posle rapsrodatog prvog broja “Rat bez kraja, čovek bez granica”, nastavak donosi nove avanture glavnog junaka, koji je polusmrtnik, polubog, proklet nasiljem i njime vođen.

Čovek poznat samo kao B počinje iznova da luta svetom. Nakon što je izdržao nekoliko eksperimenata i misija, B-ovo sećanje na svoje poreklo najzad će biti obnovljeno. Ali šta ovo otkriće znači za njegovu budućnost? Da li je B najzad pronašao istinsku slobodu? Možda, ali kada je vlada SAD-a uopšte pustila nekoga iz svojih kandži da ode?

Kijanu Rivs stvara stripove uz Mata Kinta, proslavljenog koscenariste Njujork Tajmsove bestseler liste pisaca (Folklords, Grass Kings) i cenjenog strip autora Rona Garnija (Vulverin, Kapetan Amerika) u surovo, nasilnom novom serijalu o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove.

A ako želite da zavirite u čudesan Kijanuov svet, a da to nisu filmske uloge, potražite BRZRKR (jedan i dva) na kanalima System Comicsa – systemcomics.com.

Tekst: J. M.

Fotografije: Profimedia, Promo