Fitnes

Nike Play Inside Play for the world: Ovako smo trenirali tokom karantina uz Nike trenere i NTC app

Svi smo se u prethodnom periodu trudili na razne načine da ostanemo produktivni i vreme u karantinu iskoristimo na najbolji mogući način.

Iako smo nedeljama bili primorani da sedimo kod kuće i pridržavamo se rigoroznih pravila o kretanju i socijalnom distanciranju, to nas nije sprečilo da zapostavimo svoju fizičku spremnost I kondiciju.

Nemogućnost kretanja i zatvaranje teretana naterali su nas da potpuno preispitamo načine na koje možemo da ostanemo u formi I uradimo nešto pozitivno za svoje fizičko I mentalno zdravlje.

Nike je nam je u sklopu kampanje Play Inside Play for the world, nedeljama za nama u tome pomagao zajedno sa svojim trenerima, fitness influenserima i NTC Nike Training Club aplikacijom ovaj brend nam je pružio mogućnost vežbanja kod kuće uz instrukcije profesionalaca.

Tokom proteklih 8 nedelja mogli ste da radite kardio i treninge snage sa Nelom Bunčić (@yugoslovenka) na Instagram live-u 3 puta nedeljno. Uz Dunju Jovanić (@imfashionbabe) i Anu Nikolić (@petit_diable_noir) učili smo osnove Yoge kroz vođene NTC treninge.

Vuk Vukašinović (@vuk1vuk) je objavio preko 40 YouTube video klipova uz koje ste mogli da vežbate. Radi se o mešavini crossfit i funkcionalnih treninga uz koje se čak I oni malo napredniji vežbači dobro oznoje.

Milica Budimir (@milica.budimir) držala je live funkcionalne treninge 3 puta nedeljno na svom Instagram profilu i motivisala sve devojke i žene da ostanu fit u samoizolaciji.

Vreme nam je tokom ovih 8 nedelja svima prošlo brže i lakše, a mnogi od nas će iz karantina izaći fizički spremniji i zdraviji. Pokazali smo da smo jači od bilo kog virusa i nismo dozvolili da život stane. Zajedničkim snagama stvorili smo zajednicu koja je, uprkos svim preprekama, izdržala do samog kraja i iz ove situacije izašla pobedonosno.

A za slučaj da još uvek niste spremni da krenete u teretanu ili jednostavno samo želite da svoj trening učinite još raznovrsnijim, to možete uraditi sa NTC – Nike Training Club aplikacijom. U zavisnosti od fizičke spremnosti, sami birate vrstu i težinu treninga. Bilo da želite da radite funkcionalni, cardio, trening snage i izdržljivosti, ili yogu, sve to možete pronaći na aplikaciji. Pored toga, trening možete prilagoditi i opremi koju imate kod kuće ili jednostavno izaberite neki od programa bez opterećenja. Još jedna od prednosti aplikacije je ta što vam ona nudi potpuno besplatan plan treninga, prilagođen vašoj fizičkoj spremnosti i načinu vežbanja.

 

Aplikacija je dostupna za iOS i Android, a link se nalazi ispod:

https://www.nike.com/ntc-app

Povezane teme

Parfemi

Kafa & iris: novi Guerlain miris Iris Torréfié

Guerlain je predstavio novi miris, Iris Torréfié iz kolekcije L’Art & La Matière.

Fitnes

Ne, nažalost, voda sa limunom ne ubrzava metabolizam

Američki naučnici razbijaju glavni mit! Možda se radi o limunu. Možda se radi o vodi.

Make up

Makeup ideje sa Instagrama koje će vas razveseliti

Nekoliko upečatljivih makeup ideja za inspiraciju.

Kosa

Proizvodi koji ubrzavaju rast kose

Šta tačno vredi dodati svojoj ishrani?

Nega kože

Hejli Biber deli svoje tajne nege kože

Manekenka i influenserka Hejli Biber podelila je svoje tajne nege kože sa svojih 30 miliona Instagram fanova.

Parfemi

Kristi Tarlington u reklamnoj kampanji "Eternity" Calvin Klein

Calvin Klein je lansirao novu reklamnu kampanju za mirise Eternity, u kojoj učestvuju supermodel Kristi Tarlington i njen suprug Edvard Berns.

Nega kože

Ališa Kiz lansira beauty brend

Nova kozmetička linija pojaviće se 2021. godine.

Parfemi

Kako odabrati parfem prema svom tipu kože

Kakav ćete puder ili hidratantnu kremu odabrati zavisi od tipa vaše kože. Ovo pravilo takođe treba uzeti u obzir kada birate parfem.

Kosa

10 načina da vežete kosu u rep

Visoki ili niski, rep je frizura koja je prikladna u mnogim prilikama.

Make up

Terapija bojama: nova kolekcija sjajeva za usne L'Oreal Paris

Osam novih proizvoda u najfinijim nijansama iz kolekcije Infallible Mega Gloss.

Fitnes

Zašto vam svaki dan treba - hladan tuš

Šest razloga da postanete ledeni čovek!

Parfemi

Sočni i sveži: top 10 citrusnih mirisa

Citrusne arome pomoći će vam da se brzo razveselite tokom vrućeg letnjeg dana i istovremeno napunite pozitivnim emocijama.

Nega kože

Dijeta protiv akni

Pravila ishrane za lepu kožu!

Make up

Šminka za muškarce: Chanel proširuje liniju muške kozmetike

Chanel proširuje svoju kolekciju kozmetike Boy de Chanel za muškarce, fokusirajući se na obrve, nokte i ten.

Trendovi

Mlečni manikir: ideje za nežni nail art

Možda najromantičniji manikir.