“Neuredni” rep je najpopularnija frizura ove sezone i isprobavamo je odmah

Ukoliko ste mislili da je na crvenom tepihu sve upeglano i da je svaka dlaka na svom mestu – nije! 

Zvezde kao što su Kejli Kuoko i Margo Robi već su nam demonstrirale da je messy hair sasvim OK čak i za ovako važne događaje, pa onda, zašto i sami ne bismo isprobali ovu trendi frizuru koja je preplavila Instagram i u svakodnevnim prilikama?

Podsećamo, Kejli je svoju verziju “neurednog” repa prošetala na nedavnoj dodeli Emi nagrada, a iako njena frizura deluje kao da je isplanirana i napravljena tako da izgleda perfektno, glumičina frizerka je otkrila da ju je napravila doslovno za nekoliko minuta. Ovo znači da je messy rep san svake lenje devojke koja želi da izgleda nonšalantno šik ali stvarno bez mnogo muke.

Još jedan primer savršenog messy repa na crvenom tepihu Emmy nagrada videli smo i na glumici Mendi Mur koja je otišla korak dalje u ovoj beauty igri i ukombinovala ga sa crvenim karminom. Oh la la!

Margo Robi je verovatno najveći fan ove frizure budući da se često opredeljuje za nju i zaista – predivno joj stoji! Uz to, ovo je dokaz da je messy rep odličan u svakoj svojoj varijanti što znači da možemo da se opustimo i kreiramo onu koja nam najbolje pristaje.

Kako doći do savršenog “neurednog” repa? Ovo je samo jedan od načina:

Što će reći – igrajte se! Kada je ova trendi frizura u pitanju, zaista nema greške.

Foto: Instagram (printscreen)

Priredila: Ivana Tomić