LEPOTA / Nega kože

11 baršunastih krema i losiona za telo jedinstvene arome

U letnjim mesecima naš parfem možemo zameniti hidratantnim kremama za telo i losionima koji kožu čine mekom poput svile i mirišu na leto.

Tokom najtoplijeg perioda godine, naše telo se otkriva kroz mini haljine i kratke šortseve i naravno uz naše kupaće kostime, pa želimo da ono bude sjajno i baršunasto mekano. Duboko hidrirana koža spremna je da primi sunčeve zrake, osiguravajući trajanu željenu zlatnu preplanulost, naravno u kombinaciji sa kremom za sunčanje.

Kreme za telo koje smo odabrali imaju laganu teksturu, stvarajući svilenkasti veo mekoće na našoj koži. Izvrsno mirišu i čak mogu zameniti parfem, ili se mogu koristiti u kombinaciji za intenzivniji rezultat. Možda mislimo da je hidratacija tela deo zimskih koraka za negu kože, ali zapravo o svojoj koži moramo da brinemo tokom cele godine. Leti se naša koža suši zbog sunčanja i klimatizacije, pa izlučuje više prirodnih ulja. Hlor u bazenu takođe isušuje kožu i ako nismo pažljivi, možemo videti perutanje ili iritacije. Losioni za telo su neophodni da bi se duže zadržao preplanuli ten. 

Naše favorite, otkrijte u galeriji.