4 proizvoda protiv cističnih akni u koje se kune Kiki Palmer

Američka glumica, reperka, pevačica i tekstopisac, Kiki Palmer, prva je tamnoputa Pepeljuga na Brodveju. Osim što je priznata na televiziji, filmu, a sada i u pozorištu, Kiki ima veliki uticaj na društvenim mrežama, gde je, samo na instagramu, prati preko 11, 5 miliona ljudi. 

Kiki na društvene mreže postavlja sve, pa i to kako je izgledala njena borba sa cističnim aknama, još od tinejdžerskih dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG BOSS 🔑🔑 (@keke)

– Koristila sam akutan dva puta (kontroverzan lek protiv akni koji izaziva seriju neželjenih dejstava, prim. a.). Govorili su mi da zdravije jedem, da pijem više vode, i radila sam sve to. Moje analize krvi bile su fantastične, ali nisam rešila problem sa aknama sve dok se nisam pozabavila istorijom bolesti u mojoj porodici, napisala je Kiki i otkrila da su žene u njenoj familiji patile od dijabetesa i gojaznosti. 

Nakon mnogih odlazaka kod lekara, zvezda je sa sigurnošću mogla da potvrdi da je uzrok njenih akni sindrom policistinih jajnika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIG BOSS 🔑🔑 (@keke)

Zaštitno lice wellness brenda Olly, Kiki otvoreno govori o svojoj borbi i nesebično otkriva šta joj je sve pomoglo u tome da ima čisto lice. Iako svesna da ne mogu svi kao ona da priušte sebi skupe tretmane i odlaske kod kozmetičara i estetskih stručnjaka, zvezda negu stručnih lica, koji non-stop otkrivaju sredstva za borbu protiv cističnih akni, stavlja na prvo mesto. 

Lista proizvoda koje koristi i koji su joj najviše pomogli je sledeća: Renee Rouleau Rapid Response Detox maska i Triple Berry Smoothing piling za lice, zatim MDacne’s sredtsvo za čišćenje lica kao i Estee Lauder Advanced Night Repair serum. 

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram