Želiš da smanjiš bore i sprečiš nastanak novih? Evo šta možeš da uradiš!

 

Biocollagenix je tečni anti-ageing suplement koji iznutra deluje na dublje slojeve epiderma i podstiče regeneraciju vezivnog tkiva koje daje tonus koži, čime se smanjuje dubina bora i sprečava nastanak novih.

Upotrebom Biocollagenix beauty drinka, svi potrebni nutrijenti stižu putem cirkulacije do ćelija donjih slojeva epiderma, koje produkuju kolagen i elastin i time zatežu kožu, sprečavajući njeno starenje i pojavu bora. Prednost tečnog suplementa u odnosu na kapsule i tablete je jer obezbeđuje mnogo veću koncentraciju aktivnih sastojaka u jednoj dozi, a naš organizam pritom mnogo bolje apsorbuje sastojke iz tečnih oblika nego iz tableta. Biocollagenix je veoma ukusan i jednostavan za svakodnevnu upotrebu jer se uzima jednom dnevno, uveče pre spavanja.

Kolagen – Sa godinama sinteza kolagena u organizmu opada, epiderm postaje sve tanji, količina vode u potkožnom tkivu se smanjuje i tako počinje nastanak prvih bora. Kolagen takođe daje elastičnost našim zglobovima, ligamentima i mišićima.

Hijaluronska kiselina – Kada opadne koncentracija hijaluronske kiseline u potkožnom tkivu, koža se opušta i gubi mladalački izgled. Zato je za glatku i zategnutu kožu korisno uzimati suplement koji sadrži hijaluronsku kiselinu jer sa godinama opada njen nivo u našem organizmu.

Rezveratrol je moćan antioksidans koji ima snažan antiejdžing efekat. To je prirodni biljni pigment koji se  ekstrahuje iz crvenog grožđa. Štiti ćelije organizma od oksidativno stresa i starenja.

Vitamin C pomaže sintezu kolagena i na taj način produžava mladost i svežinu naše kože. Osim toga ima brojne  korisne uloge u organizmu, ali pre svega štiti ćelije od oksidativnog stresa i otklanja umor i iscrpljenost.

Borovnica je bogata prirodnim antioksidansima koji doprinose održavanju lepe i blistave kože. Usporava procese starenja i produžava mladalački izgled kože.

Cink je važan element za zdravlje kože. Održava normalno funkcionisanje epiderma. Dovoljna količina cinka u organizmu ne samo da podiže imunološku odbranu kože i čitavog organizma, već reguliše i lučenje sebuma i pomaže regeneraciju epiderma kod osoba sklonih aknama i bubuljicama.  

Bakar je esencijalni mikroelement koji održava normalno funkcionisanje vezivnih tkiva. Neophodan je za normalnu sintezu pigmenta naše kose i kože. Dovoljna količina bakra u organizmu sprečva prevremeni pojavu sedih vlasi. Štiti ćelije od oksidativnog stresa i usporava starenje organizma.  

Biocollagenix ne sadrži šećer ni gluten, zaslađen je prirodnim ekstraktom stevije. Ne sadrži laktozu, GMO, veštačke boje ni arome.

PROMO