Nega kože

CHANEL - LE LIFT Creme de Nuit

Radimo i pronalazimo trenutke da učinimo stvari koje zaista volimo: želimo sve!

Naša koža ne deli isti ritam. Kada su naši dani predugi i užurbani, dolazi do problema sa održavanjem koraka. U idealnom slučaju, ćelijska proliferacija dostiže vrhunac noću, kada je njeno obnavljanje 30 puta aktivnije nego danju. Dok spavamo, koža „radi“ nečujno, transformišući se tako da svako jutro može izgledati kao nova. Međutim, kada su dani prezauzeti, dugi i intenzivni, spoljni agresori kao što su zagađenje ili promene temperature i unutrašnji agresori poput stresa mogu zasititi aktivnost nervnih vlakana kože. Koža više nije u stanju da se obnavlja. Uveče se više ne može smiriti. Kako dani prolaze, ova prekomerna stimulacija neurona dovodi do upalr i nelagodnosti. Prirodni ciklusi kože su poremećeni. Njena noćna obnova je manje efikasna, a znaci starenja se pojavljuju brže.

Posvećena onima koji očekuju najbolje od nege kože, linija LE LIFT pokreće aktivne sastojke prirodnog porekla do njihove maksimalne efikasnosti. U ovoj novoj nezi, formulisanoj sa 94% sastojaka prirodnog porekla, ekstrakt botaničke lucerke - potpis linije LE LIFT - udružuje snage sa novim kompleksom Neuractive Night, koji umiruje kožu i stimuliše njeno obnavljanje. Sve u j teksturi koja noću umiruje kožu tako da može danju blistati.

NEURACTIVE NIGHT COMPLEX

Kompleks Neuractive Night objedinjuje dva aktivna sastojka prirodnog porekla, čaj Silver Needle i aktivni sastojak morskog porekla, kako bi ublažio kožu prekomerno opterećenu tokom dana i pomogao joj da se obnavlja celu noć. Čaj Silver Needle je retki beli čaj. Pupoljci se sakupljaju ručno deset dana u godini, a zatim se suše na rešetkama na niskoj temperaturi kako bi se sačuvali svi njihovi aktivni molekuli. Koristeći ove dragocene pupoljke, CHANEL Research stvorio je aktivni sastojak bogat teaninom i polifenolima, sposoban da umiri i oslobodi kožu stresa.

- Koža je smirena. Krema reguliše proizvodnju neurotrofnih NGF faktora.

- Koža je bez stresa. Krema štiti kožu od oksidativnog stresa blokirajući slobodne radikale. Umirena i zaštićena, koža se može vratiti svom osnovnom noćnom zadatku: obnavljanju kako bi ujutro izgledala svežije i potpuno novo.

Čaj Silver Needle kombinuje se sa aktivnim sastojkom morskog porekla čiji se  molekul dobija biotehnologijom. Ovaj aktivni sastojak povećava diferencijaciju keratinocita kako bi ojačao funkciju barijere. Kao bonus, pojačava proizvodnju hijaluronske kiseline i deluje zajedno sa botaničkim koncentratom lucerke da zaglađuje i učvršćuje kožu.

KONCENTRAT BOTANIČKE LUCERKE

Uzgajana u Francuskoj, ovo prirodno čudo izuzetno je bogato mineralima, elementima u tragovima, vitaminima i aminokiselinama. Seme, koje cene ljubitelji zdrave hrane, daje botanički koncentrat kroz zeleni postupak ekstrakcije, sa potencijalom jednako efikasnim kao referentni molekul protiv starenja, retinol, * dok je nežno prema koži. U epidermu, botanički koncentrat lucerke reaktivira proliferaciju keratinocita da indukuje 13% zadebljanje epiderme, istovremeno stimulišući epidermalnu diferencijaciju kako bi se održala odgovarajuća barijerna funkcija. U dermisu podstiče aktivnost fibroblasta da poveća sintezu kolagena tipa I. Ovom kombinacijom umirujućih, ali stimulišućih aktivnih sastojaka, koža izbegava sagorevanje. Ponovo preuzima svoje osnovne funkcije. Svakog jutra izgleda sveže.

Jutro za jutrom, koža izgleda glatko, čvršće i sjajnije (+48% ***)! Posle mesec dana upotrebe koža je kao nova (+19% ****).

Creme de Nuit podržava neospornu efikasnost svoje formule izuzetnom senzualnošću, tako da svake večeri briga o vašoj koži postaje opuštajuće iskustvo blagostanja. Svojom kremastom, svežom i baršunastom teksturom, obezbeđenom kombinacijom ulja i maslaca, poput ulja jojobe i shea putera, obavija lice umirujućim milovanjem koje osvežava kožu i um. Formulirana u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i glicerinom visoke molekulske težine, čini kožu ugodnijom, spremnom za opuštene i revitalizujuće noći. Mekana i obavijajuća tekstura LE LIFT Creme de Nuit u srcu je dvostrukog noćnog rituala: umirite i podstaknite energijom.

Povezane teme

Nega kože

Kako da se otarasite jagodičastih nogu

I šta su uopšte jagodičaste noge?

Nega kože

Hidrolat – kakav je to proizvod i čemu služi?

Neočekivani odgovor na pitanje da li kozmetički proizvod koji sadrži samo jedan sastojak može biti efikasan.

Fitnes

Šta se dešava sa telom kada jedemo urme

Urme se uzgajaju u mnogim tropskim regionima sveta.

Parfemi

Novi parfem Nina Ricci sa aromom karamele

Još jedna slatka jabuka Nine Ricci.

Fitnes

Vreme je da pokrenete organizam

Joga je idealan vid rekreacije koja krepi dušu i telo i svima se preporučuje.

Nega kože

Spa kao u Provansi: recept za piling za telo od lavande

Razmazite sebe kod kuće u najboljim tradicijama spa hotela u Provansi.

Parfemi

Top 10: najlepši parfemi koje treba isprobati ove jeseni

Pored garderobe, promena sezone zahteva i nove mirise.

Fitnes

Da li grožđe donosi višak kilograma?

Zavisi od toga kako (i koliko) ga jedete!

Make up

U bekstejdžu sa Luciom Picom: makeup look-ovi inspirisani modernim glamurom

Predstavljajući ready to wear proleće/leto 2021 kolekciju ove nedelje u Grand Palais-u u Parizu, moderna kolekcija Virginie Viard bila je zasnovana na mnoštvu monohromatskih staj...

Parfemi

Ženstvenost znači solidarnost - Idôle l’Intense – Lancôme

„Jedan za sve i svi za jednog“ - tako zvuči formula modernog feminizma.