Čistoća, blistavost i hidratacija: Elemis Superfood AHA Glow Clensing Butter – čisti lice, skida šminku i maskira

Luksuzni britanski brend za negu kože, Elemis, dostupan je i kod nas, pa ako već niste – vreme je da se uverite u čudesnu moć njegovih proizvoda. Ne samo da su delotvorni kad su čvrstina, jedrina, elastičnost i glatkoća kože u pitanju, već pružaju čisto čulno iskustvo prilikom korišćenja – teksturom, mirisima, osećaju koji ostavljaju na koži posle samo prvog nanošenja.

Kako je u svakom režimu nege čišćenje prvi i ujedno najvažniji korak, predstavljamo vam Elemis Superfood AHA Glow Clensing Butter, uniseks sredstvo za čišćenje lica koje pruža čistoću, blistavost i hidrataciju.

Ovo kvalitetno sredstvo za čišćenje lica uklanja svaki i najmanji trag šminke, svakodnevne zagađivače i nečistoće, te vašem licu daje zdrav, prirodan izgled. Jedinstvena mešavina fermentisanih enzima bundeve i acerole trešnje, prirodno bogate alfa hidroksilnim kiselinama, pomaže da se koža osveži, dok mango puter i ulje čia semenki, bogato omega masnim kiselinama, neguju i hidriraju kožu.

Osvežavajuća puterasta formula može se koristiti kao dnevno sredstvo za čišćenje, maska za dubinsko čišćenje ili hidratantni proizvod za uklanjanje šminke sa očiju i lica. Redovnim korišćenjem, svakog jutra i večeri, rezultati su uočljivi nakon samo nekoliko dana. 

Britanski brend Elemis brine o zdravlju i lepoti  kože više od trideset godina i dostupan je u preko četrdeset pet zemalja. Sa dušom aromaterapeuta, duhom umetnika i posvećenošću naučnika, u kombinaciji sa najsavremenijom tehnologijom i najboljim aktivnim sastojcima prirode, Elemis nudi širok spektar proizvoda za negu lica i tela.

Vreme je popusta i darivanja, pa ako želite sebu da priuštite još neki luksuzni proizvod za negu, probajte sa dnevnom i noćnom kremom.

Za relaksiran, osvežen ten

Moderan život zahteva savremena rešenja. Započnite jutro sa Pro-Collagen Morning Matrixom, Elemisovim rešenjem za ubrzane znakove digitalnog starenja. Ova dnevna hidratantna krema bez silikona protiv starenja poboljšava osećaj čvrstoće i elastičnosti, dok istovremeno smanjuje vidljive znake tenzija i umor uzrokovanih savremenim stresorima, kao što je plava svetlost.

Uz moćnu kombinaciju fermenta Padina Pavonica, kurkume (Curcuma Longa), mešavine mikroalgi i japanske Artemisia Capillaris, formula bez silikona Pro-Collagen Morning Matrix štiti vašu kožu od stresora spoljašnjeg načina života, dajući koži čvrstinu i mladalački izgled.

Nanesite svako jutro, nakon dvostrukog čišćenja. 

Snaga noćnog rituala

Probudite se sa čvršćim, glatkijim licem sa vidljivim povratnim efektom. Ova napredna noćna krema cilja na delove lica gde se stres najviše pokazuje, sa tehnologijom Drone Peptide, koristeći principe tehnologije navigacije dronom, spoljašnji peptid vodi unutrašnji peptid za pametno ciljanje specifičnih delova kože kako bi pružio intenzivan podsticaj hidrataciji.

Iskoristivši moćnu mešavinu oligosaharida Padina Pavonica, Chlorella i Wild Indigo oligosaharida, revolucionarna formula Pro-Collagen Overnight Matrix stvara zaštitni matriks za hidrataciju i deluje tokom cele noći kako bi vratila prirodnu ravnotežu kože, koja je pod stresom. Dramatično poboljšava izgled finih bora – za mladalački, blistav izgled ujutru.

Nanesite svako veče, posle čišćenja i toniranja.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo, Instagram