Džej Lo skoro neprepoznatljiva u novom “no makeup” makeup tutorijalu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Obnovljena romansa, a potom i ponovna veridba sa Benom Aflekom, očigledno i te kako pozitivno utiče na Dženifer Lopez. Šalimo se – pevačica oduvek izgleda perfektno i, voleli je vi ili ne, nemoguće je poreći da baš ona treba da nam bude beauty muza. 

Uprkos godinama i dinamičnom načinu života, na njenoj koži se ne vidi niti jedan trag koji tome svedoči. Neki će reći da njena koža sija jače nego naša budućnost i koliko god ovo zvučalo duhovito, malo nas i boli jer je verovatno istina…

Uglavnom, Džej Lo je svoje pratioce na Instagramu nedavno ponovo obradovala videom u kom opisuje svoju jutarnju rutinu i ne možemo da ne budemo zadivljeni njenim izgledom. No, uprkos tome što se zvezda neguje proizvodima iz svoje beauty linije, čini nam se da je njena tajna zapravo u nečemu sasvim drugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nega kože i briga o fizičkom zdravlju jesu važne, ali važno je brinuti i o onome što je unutra. Kako je otkrila, Dženifer se vodi mantrom da uspeh i sreća leže u nama samima, a nakon što telo nahrani vitaminima, posvećuje se hranjenju duše određenim afirmacijama. 

Naravno, minimum 8 sati sna, ispijanje mnogo vode i unos velike količine svežih namirnica (voća i povrća), kao i svakodnevno nanošenje SPF-a dobitna su kombinacija za ovakav izgled kože, ali što se nas tiče, ipak bismo prednost dali duhovnom aspektu. Ovaj fizički smo već isprobali. 

Foto: Instagram

Priredila: I. T.