Dženifer Lopez otkrila tajnu svoje blistave kože

Odakle početi – da li od činjenice da Dženifer Lopez ove godine puni 53 ili od činjenice da ova žena prosto ne stari? Pogledajte samo njenu kožu… I ne, nemojte reći da je sve stvar šminke ili obrade fotografija i snimaka – pevačica/glumica objavila je video u kom ne nosi ni trunčicu šminke i otkriva tajnu njene blistave, mladolike kože koja je, činjenica, takva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Znamo da nega, koliko god bila uporna, dosledna i istrajna, u nekom trenutku ne može da bude dovoljna – znamo da je za izgled kože važna i ishrana, hidratacija, način na koji živimo, spavamo, a možda i poneki tretman. Kada ste Dženifer Lopez, to sve postaje troduplo lakše i jednostavnije.

Pa ipak, ne možemo da budemo baš toliko sumnjičavi – JLo Beauty serum koji zvezda koristi zaista čini da njena koža izgleda kao milion dolara: glatka, zdrava, negovana, blistava… Prosto, sve ono što zapravo želimo od svoje kože! I kako kaže u videu, ona ne pokušava da nam proda bilo šta – ona sa nama samo deli svoju tajnu koju smo mi tražili.

Ako je tako, šta smo tražili, to smo dobili, a sada pravac omiljeni sajt za poručivanje ovog seruma mladolikosti i blistavosti!

Foto: Instagram

Priredila: I. T.