Isprobajte MIRISE zbog kojih će se svi OKRETATI ZA VAMA!

Ujedinjeni zajedničkim vrednostima, duhom praznične radosti i velikom strašću prema lepom, Acqua di Parma i Emilio Pucci zajedno pružaju podršku međunarodnoj organizaciji Save the Children, koja već 100 godina pomaže ugroženoj deci, kroz kampanju „Rewrite the Future“. Svesni koliko su obrazovanje i kultura važni za razvoj budućnosti, deo prihoda od svakog seta doniraju baš ovoj organizaciji.

Emilio Pucci je kompanija koja je specijalizovana za kreiranje originalnog dizajna živopisnog kolorita. Osnivač kompanije stvorio je bogat univerzum prepoznatljivih dezena, ali i nepogrešiv stil za koji je nagrađen priznanjem The Prince of Prints .

Saradnja između dve kompanije izražava savršenu harmoniju radosnog stila Emilio Pucci i blistave elegancije Acqua di Parme.

Dezen Vortici, inspirisan je već postojećom temom iz Emilio Pucci arhive, u kombinaciji sa Acqua di Parma  prepoznatljivom žutom bojom, reinterpretiran kroz harmoničan pokret  svetlosti i boja, uz zlatne detalje. Vortici (prevod vihor) pozitivnosti i radosti življenja vodi nas na putovanje kroz italijanske predele, istorijske lokacije, sofisticiranu lepotu, urbanu arhitekturu, prelepe cvetne bašte, mediteransku obalu.

I baš za ove novogodišnje praznike, neke od najpoznatijih Acqua di Parma kolekcija obukle su Vortici ruho. Prepoznatljivi kofreti presvučeni u živopisan praznični kolorit jednostavno su must have.

Nezaobilazna Colonia, kao i Colonia Essenza od 100 ml, mogu se naći u elegantnim setovima uz gelove za tuširanje i dezodoranse.

Blu Mediterraneo je nezamisliv bez svojih best sellera Mirto, Fico i Arancia. Toaletna voda od 75 ml, 40 ml gel za tuširanje i 50 ml losion za telo podsetiće vas na miris mora i beskrajne sunčane dane.  

Le Nobili prazničnom čarolijom predstavlja Rosu i Magnoliu. Ovog puta možete ih naći u setovima sa parfemom od 100 ml, gelom za tuširanje  od 75 ml i kremom za telo. Magnolia će obradovati pripadnice nežnijeg pola Beauty Ritual setom sa parfemom, kremom za ruke, ali i parfemom za kosu.

Acqua di Parma se i ovog puta pobrinula da i Vaš dom zamiriše magično. Sveća i difuzer Notte di Stelle začiniće intimnu atmosferu mirisnim notama bora, karanfilića, maline. Ostaje samo da se prepustite i uživate.

Želimo Vam prijatne i srećne novogodišnje praznike!

Acqua di Parma praznične setove možete naći u  parfimerijama Belodore na sledećim lokacijama:

  • Kralja Petra 67,
  • TC „West 65“ i
  • TC „Galerija“

Tekst: Promo